yurkiet

En snabb uppdatering från turkiet innnan vi ska gå ner och äta frukost för att sedan spendera en till dag med slappandes i solen, vi har det hur bra som helst och man önskar att livet alldit skulle vara såhär lätt.

Det här med packning alltså...

sp_a0243 (MMS)

Det här med packning alltså...


dagen.

God morgon från en som har lite svårt med sömnen och en del saker som ska fixas innan vi vid 11:30 ska försöka vara ipackade och klara i bilen. Jag hoppas ni andra fortfarande ligger och sover sött och får fortsätta göra det en liten stund till iaf.
Nu ska jag dricka lite extra starkt kaffe och betala räkningar så det är klart, sen måste jag prov väga väskan och se så vikten håller med alla burkar med Miltons mat som ligger där i.

When you try your best but you don't succeed

Äter lite melon dricker ett glas vin målar naglarna och försöker tänka positiva tankar som får askan att blåsa bort från sverige. Just nu känns det som allt går emot mig med böter osåld häst trasig telefon och försvunnen lön, så jag skulle inte bli det minsta förvånad om vi inte kommer iväg.

Då checkar både jag och Tin in på säters psyk, bara så ni vet vart ni hittar mig om jag inte uppdaterar på ett tag.
jag har i sådana fall åtminstonde packning för ett tag med mig till oss.


Bilstol

Det här med bilstolar är en lika stor djungel som vagnar och finns i alla olika sorter, märken, prisklasser och utföranden. Det jag först och främst fick tänka på när vi valde var att vi till 95 % åker i min bil som är en liten bil och jag åker nästan alltid ensam och vill därför ha honom i framsätet för att underlätta napp istoppningar tappade leksaker och liknande, därför kan inte stolen vara för hög så den skymmer sikten åt sidan.

Jag har googlat läst på och pratat med personalen i butikerna och kommit fram till att den stolen som borde passa oss absolut bäst var en Britax hi-way, så en sådan fick det bli. Nu ska den bara monteras och anpassas till Milton så hoppas jag verkligen att det blir bra. Vi handlade den på babyproffsen som hade kampanj på den och två andra britax stolar just nu, vi var först till babyland men dom hade bara kampanj på dom två andra stolarna så det var tur att vi valde att åka till babyproffsen innan vi bestämde oss.


The sky is gray and white and cloudy

God morgon alla vänner här är det grått och trist ite idag, kaffet är slut så det får bli lite the i stället även om det inte ger samma uppvaknande effekt. Milton har slumrat om flera gånger och sover nu sött igen vilket inte hör till vanligheterna ni vet dom där tänderna som spökar igen, I går var han så ledsen att han grät mellan tuggorna när han åt lunch gnagde på händerna och till och med på bordet till matstolen. stackars liten!

Våra planer för dagen är att försöka få allt iordning inför imorgon (ett himla tjat om den där packningen) sen ska vi åka in och köpa en ny bilstol till Milton, tur han har en snäll farmor som sponsrar honom så han kan åka kungligt upp till Arlanda.


Nytt


För både liten och stor som inhandlades i fredags då jag och mamma var på en liten shopping runda, Kläderna till milton kommer från: Linne body och byxor/shorts från h&m body med kamera (är man turist så, kanske ska leta efter en magväska så är han verkligen charter inne) från Lindex.
Till mig blev det en lång kjol och tunika från h&m, känns lite ovant med lång kjol men tycker det är så himla fint med rätt saker till så jag tror jag kan vänja mig.


ett hejdå

Nu har vi precis vinkat av mamma och otilia, milton har somnat så jag ska försöka ta tag i att duscha och påbörja våran packning. Är lite orolig över det satans ask molnet som håller på, kommer vi inte iväg så blir jag svårt deprimerad för jag behöver verkligen den här resan så vi håller alla tummar och tår vi kan att det håller sig borta från det svenska luftrummet och sedan avtar tills vi ska hem igen.

Det tråkiga med att mamma är här när jag jobbar är att vi inte hinner umgås och göra så mycket tillsammans, jag försöker locka dom att flytta hit men jag tror det går lite sådär faktiskt. Nu när Milton finns så saknar jag min familj om det går ÄNNU mer och det skulle vara så härligt och underlätta så mycket att ha dom i närheten.

Milton mormor häng på gräsmattan igår.


Rese förberedelser

En liten necessär till Milton kändes som err bra inköp då jag har insett att det kommer bli väldigt mycket åkandes den närmaste månaden. Först turkiet på onsdag hem nästa onsdag för att bli hemma ca 1 vecka sen åker vi till dalarna för att springa blodomloppet och lite student firande, hem igen för att jobba en helg innan vi åker tillbaks till dalarna för midsommarfirande i Tin och sveas nya fina hus.

Det absolut viktigaste inköpet nu är en ny bilstol då han verkligen ligger på gränsen att få plats nu, och absolut inte är helt nöjd med att sitta i sin stol. Det känns lite sådär hur det ska bli att åka till arlanda men hoppas han inte blir för missnöjd.

redo för poolhäng i pncho från Hemtex och swim suit från Lindex



god morgon

Här verkar det som det ska bli riktigt fint väder idag, mammas lilla hund otilia ligger ute i solen och gnager lite på ett ben och har det bra. Själv ska jag försöka få någon ordning på mig själv och åka iväg till jobbet.

 

Milton ska hänga med sin mormor idag med, björn är på tävling och ska försöka klara lite kval inför falsterbo. Idag är det bara 3 dagar kvar till Turkiet så det börjar dra ihop sig. Det verkar bli så att vi tar bilen och parkerar på långtidsparkeringen, smidigast så när man landar på natten vid hemkomst.


god natt

Nu är det dags att hoppa i säng så man orkar med en ny arbetsdag i morgon igen. Idag har det inte hunnits med så mycket mer än att jobba promenerat hundar ätit och hinna umgås med mamma och Milton, Milton fick inviga en av dom nya bodys från Lindex idag. Måste visa hans fina swim suit och även resten av dom fina inköpen, han kommer vara hetare än hetast i turkland.


en fredag

Dagarna går fort när mamma är här och hälsar på man passar på att göra så mycket när man har lite sällskap.

Förutom att vi hunnit handla det sista till Milton inför resan har mamma gjort kött gryta och rabarber kräm, vi har tagit hundpromenader och i morse kunde jag ta en dusch det första jag gjorde när jag vaknade. I går kunde jag ta med mig hundarna ut och springa precis när jag kände för det, Sådana saker som man inte är speciellt bortskämd med när man ofta är själv med en liten bebis.

Nu sitter vi här propp mätta allihopa och slö kollar på talang, imorgon och på söndag ska jag jobba så Milton och mormor får roa sig några timmar utan mig i det fina vädret som det verkar bli.

Lyx för dom, mindre lyx för mig men när man drar på  sig fortkörningsböter har man knappast råd att ta ledigt.


dagarna går snabbt

En snabb uppdatering bara, i går började jag dagen med ett personalmöte sen kom mamma och även lena var här på lite besök så dagen gick snabbt. I dag har jag lyckats hitta en bad dräkt till Milton och övriga kläder han behövde inför resan, skönt att ha han helt klar.
ska visa all shopping lite senare ska njuta av solen en stund till först

Lycka är..

Där sitter han HELT själv på gräsmattan med kläder som har fläckar från allt som intagits under dagen i en mössa som är på gränsen till för liten och ett par påslängda mjukisbyxor och tuggar på en rabarber, när jag tittar på den lilla bebisen som helt plötsligt blivit så stor fylls jag av en sådan enorm glädje över att han finns.

Jag är så enormt lyckligt lottad som får dela varje dag med den här lilla människan och se alla hans framsteg och utvecklingen som sker varje dag. Jag kan inte ens lite förstå hur någon kan prioritera bort världefull tid med sitt/sina barn och att man inte gör allt man kan för att få så mycket familjetid som är möjligt.
just i den här stunden börjar jag få ångest över att börja jobba i höst och skulle helst vilja vara hemma med Milton ett par år till.


full fart.

 

Efter att Miton ätit lunch åkte vi iväg och handlade lite mat, kylskåpet ekade verkligen helt tomt här hemma. Efter det tog vi vägen förbi Helen som var ledig idag (till våran lycka) där vi fikade lite och snackade massor.

Hemma igen satte vi full fart och lagade mat och frukt pureer till Milton, 3 burkar med wook grönsaker kyckling med nudlar och 2 burkar korvstrogan off med bulgur och morot/zuccini kuber.
Den gula frukten är äpple/päron och den röda är jordgubbar/rabarber.
skönt att äntligen ha fixat lite hemma gjord mat då jag varit väldigt lat med det dom sista veckorna, nu är det bara disken kvar men den tar vi i morgon.

härliga ljus

Att vakna till strålande sol är helt undebart så länge kl inte är 05:23, då önskar man att solen och ljuset kunde gömma sig en stund till för att slippa en morgon tidig bebis. Men efter en del knölandes vällin ätandes fix och don somnade han faktiskt om vid strax efter sex och sov till 07:20, Mycket mer humant helt klart.

I dag måste vi verkligen hitta på något att göra, vi har varit hemma i två dagar utan atta göra något annat än hemma sysslor och nu börjar jag få lappsjukan. Skulle det bli dött idag med så kommer iaf min mamma och en av hennes hundar i morgon så då får jag sällskap, jag längtar så efter henne nu.
På tal om att längta så är det bara 7 dagar kvar innnan vi åker till Turkiet, där kan vi prata längtan.

små fossingar



babyshop har alltid så himla mycket fina saker
, nu hittade jag dom här underbara små sandalerna när jag besökte sidan för att beställa bad kläder till Milton eftersom jag äntligen bestämt mig. Dom från UGGs ser så mysiga ut även om luddet får mig (och säkert resterande av alla häst mäniskor) att tänka på nack/nos ludd men Milton skulle nog vilja ha båda två ändå.

Gällande badkläderna,vad tror ni jag upptäcker då? jo att den storleken jag vill ha är slut så det blev ingen ändå.
Det är väl så när man ska vara velig omständig och aldrig kan bestämma sig, då får man väl bita i det sura äpplet. med svansen mellan benen återvända till polarn o pyret för 11100 gången och köpa den jag klämt känt och dragit i.

det går bra nu

Började dagen med en spring runda, idag kändes det lätt från början till slut och jag börjar nästan förstå vad man gillar med löpning. Katy perrys nya skiva är peppande att springa till och lasse winnerbäck fick vara nervarvning idag, musik i världsklass gör det hela ännu lättare.

så för att jag inte ska få njuta så lägger vi på intervallerna lite till, dom 3 nästkommande springpassen kommer se ut såhär:

- 5 min rask promenad som uppvärmning
- 2 repetioner 1,5 min jogging 1,5 min walking
- 2 retetioner 3 min jogging 3 min walking
- 5 min rask promenad som uppvärmning


hemma dag

Vilken slapp dag vi har här idag, en hundpromenad lite städning en snabb sväng för att handla mjölk till kaffet och så har vi rensat bland Miltons kläder. Nu är det urväxta bort rensat och allt bortrensat är uppdelat i storlekar, ordning och reda ger en skön känsla. Det är inte mycket i dom minsta storlekarna då vi fick låna mycket och nästan allt resterande har Lena på lån till sin lilla plutt som vi väntar på.
Så (som vanligt när man rensat) inser jag att Milton behöver lite påfyllning i garderoben, just nu har han stl 74 men har bestämt mig att allt som köps nu ska vara i stl 86 så det räcker ett tag för hur snabt kan man egentligen växa?

Så har jag skickat in försköleansökningar åt Milton, jag hoppas verkligen det blir bra men känns det absolut fel sen får man väl försöka ändra på det då.
Sådana val ger mig ångest, jag är ganska duktig på att ha ångest över det mesta som handlar om val och allt annat med för den delen när jag tänker efter. jag har ångest över att hunden kanske inte får den motionen hon vill ha varje dag, ångest över att jag inte har mer engagemang i min häst, ångest över pengar, ångest över vad jag ska bli när jag blir stor, lite ångest över att jag ibland känns som en biroll i mitt egna liv..... ja inte konstigt att det titt som tätt är lite snurrigt mitt huvud.



Namnplanschen



Nu har den äntligen kommit så nu ska jag bara fixa en ram till den, en vit ram ska det vara såklart. Den är så fin och kommer bli så bra när Milton får ett riktigt rum, den får bli grunden så får resten av inredningen utgå från tavlan.

Det är ganska tydligt antar jag att jag gillar det marina och Miltons rum vill jag ha ganska ljust, men nu har jag blivit helt såld på att inreda resten lite mer i den klassiska new england stilen med lite mörkare träslag och robustare möbler, jag vill ha ett hem som ser taget ur en ralph lauren reklam.


 


springaren



Älskade lilla unge hur fin kan man vara
, och hur mycket kan man stöka till egentligen? Jag börjar starkt fundera på om han någonsin tänker krypa, han kan stå ordentligt på alla fyra men sen blir han bara arg och skriker när han inte kommer någon stans, hur mycket jag än uppmuntrar och försöker peppa så hjälper det inte. Jag antar att det är frustration för att det inte går som han vill och då blir han arg och ger upp.

Nu är det bara gå som gäller, så fort någon håller så han kan ställa sig upp så kan han knata omkring i all evighet. Stannar ibland och pillar på något intressant, sätter sig och drar ut några papper eller kollar in en sladd men sen ska man upp och vidare. Kul och bra för Milton men mindre kul och bra för min rygg, men vad gör man inte för att ha en nöjd och glad liten knubbe?

gårdagens grillning



15/5-11

god morgon, har ägnat över en timme till att försöka få bebisen att somna om men helt utan framgång. Jag är så sjukt less på att bo i ett hus utan dörrar mellan rummen och med den absolut sämsta planlösningen man kan tänka sig. När väckarklockor ringer okristligt tidigt det springs igenom sovrumet 1000 gånger, skramlas i köket TV:n startas och telefoner låter, Inget av det här gör det det minsta lättare för små nyfikna bebis ögon att slutas.

Jag är så trött och less är jag med för den delen. Men jag hade en väldigt trevlig grill kväll igår, och nu ska jag få i mig lite kaffe och hoppas på att huvudvärk och trötthet försvinner.

att vara bebis mamma är...

en rolig insändare i vi föräldrar, det var fler punkter men dom här var dom jag verkligen kände igen mig i.


en bulle i ugnen

Efter att hund och barn blivit utfodrade tog vi en promenad bort till stallet.
Milton passade på at sova en stund medans jag borstade av min vackra lilla häst, Nu när det bara är
4 veckor kvar tills hon ska föla är det skönt att ha lite koll så man ser när saker förändras
och det är dax för fölning.

Tanken var att hon skulle vara SÅLD nu men det är inte jätte lätt att sälja avels ston.
Jag vet att så fort den lilla föl ungen tittar ut kommer mitt hjärta smälta, men jag får göra ett
nytt försök att sälja dom båda sen. Hade jag varit född rikt hade dom båda kunnat stanna kvar
tills dom självdog, men nu är inte fallet så och jag har tusen andra saker att lägga mina pengar på.

men vacker är hon.


best friends forever


sjuk sjukare sjukast

Lite lagom sliten och trött går jag in på aftonbladet för att se dagens "nyheter" och möts av det här???
Man kanske inte borde bli förvånad, det är väl så här det fungerar i sammhället just nu. Lika bra att boka in en fettsugning åt Milton som ett års present eller??
sjukt



klicka på bilden för att komma till sidan.

mums

Vad vi gjorde i Linköping idag? tog en promenad ner på stan och tröck i oss lite Ben & yerry´s glass, Milton fick äta banan men han var lika glad för det.


morgon träning

I morse tog jag mig äntligen ut på en löprunda igen efter ca 1 veckas uppehåll, Det gick lättare än jag trodde det skulle göra och det kändes riktigt skönt att röra lite på sig. Nu har jag en omgång till med samma upplägg sen lägger vi på lite längre löpnings intervaller och jag hoppas jag kan hinna det någon gång på lördag eller söndag så det nya börjar med den nya veckan.

Nu ska jag ta mig in i duschen och fia mig iordning,I eftermiddag ska vi till Linköping och hänga med Lena.


SNÖ of sweden

i söndags när jag kom hem låg det ett litet paket bredvid min säng, i paketet låg det örhängen och ett halsband från SNÖ som är ett av mina favorit märken när det gäller smycken. Vad duktiga pojkarna i familjen är när man släpper dom fria och åker till jobbet en stund. Det är bara så fruktansvärt svårt att fota dom rättvist med min mobil kamera men jag har gjort mitt bästa.
Ringarna blir åt olika håll när man har det på sig, svårt att förklara men verkligen super fina.

Betyder det här att man ska jobba ännu oftare??


110511

god morgon eller ska vi säga förmiddag? Vaken sen 06:30 och är inne på andra maskinen tvätt hunnit gå hund promenad diskat och nu sover Milton igen. Fint väder är det idag med, funderar lite på vad vi ska hitta på om vi bara ska hänga här hemma eller om vi ska följa med och kolla på hoppträning?

Ska börja med att få någon ordning på mig själv så får vi se hur vi gör sen,men jag har hört att det ska bli lite sämre väder i slutet på veckan så man kanske ska passa på att hänga ute så mycket man kan. Ett himla tjat om det här vädret är det, men sol och värme är såå efterlängtat och härligt att jag inte kan låta bli att tjata om det.

i brist på annat, en bild från senaste badhusbesöket.




bilder från dagen


Milton har sina nya shorts från H&M

&

body från Lindex


förskola?

Vilken varm dag det har varit, vi har inte gjort mycket mer än ätit lunch och legat ute och slappat. Efter vi kört hem fia till stan igen fick milton ett bad, en vällingflaska och sen sov han på 3 sekunder. Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig in i förskole djungeln. känns verkligen som en riktig djungel.

Av förklarliga själ har det skjutits upp på det här med dagis ansökan, men nu vet jag vilken stad jag ska söka iaf så det är väl bara att läsa på hemsidor googla omdömmen gå på område och magkännsla antar jag. får jag inte in ansökningarna innom snar frammtid blir det svårt att börja jobba för jag tänker inte tillåta att han hamnar på en förskola långt åt fanders för att inte ansökningarna skickats i tid.  Det är väl ungefär vad jag kommer ägna resten av kvällen till, hur tänker alla ni andra kring det här?

kommunal -privat?
Montessoril- waldorf?
ur&skur - bra uteplats?
små grupper - blandade åldrar?


sallad

Vi har varit in till stan och hämtat hit Fia och handlat till en sallad som vi ska äta till lunch. Melon, haloumi, fetaost oliver bacon bitar lime ja ni hör ju vilken världsklass sallad vi ska äta.

speciellt lime och melon måste nog vara bland det godaste att äta (och dricka) på sommaren.


Dagens bebis

T-shirt -  ed hardy

byxor- h&m

Napp- MAM


en dag i Maj

Sol underbara sol, hade tänkt att vi skulle hänga med Björn och kolla när han hoppade 2 hästar ute på gräsbanan på staby gård. Men Milton sov fortfarande när han åkte så vi fick stanna hemma, har inte hjärta att väcka honom när det inte är något viktigt. Så nu får vi försöka hitta på något annat bara han har vaknat, ut i det fina vädret känns som ett måste.

mindre härligt är att idag är årsdagen för bilolyckan som tog min pappas liv, men jag försöker  att vara positiv till allt just nu för att se om det kan hjälpa mig att komma ur en dålig spiral som som tagit sig nästan i botten. Därför tanker vi inte mer på det utan jag tänker istället vara glad för dom 12 åren jag fick med honom istället.





present tips

I går efter jobbet åkte vi på ett litet 26 års firande, födelsedagsbarnet fick ett 4-pack glas och en karaff som kommer från sagaform som Hemtex har tagit in som ett externt varumärke just nu. Dom är så sommriga och fina så jag måste nog köpa hem ett set jag med. Nu vill jag rensa ur gammalt och fult och bara ha fina användbara saker.

Så måste jag tipsa om sagaforms fina the mugg med tillhörande sil som hänger i en kedja med en liten glasprisma längst ut som ligger förpackad i en fin plåt burk. En himla bra present som passar till dom flesta.



Sippor


18:00 när jag slog igen butiken skyndade jag mig hem för att hinna ta igen en hel dag missat bebis gos, väldigt viktigt för att dagen ska vara bra. Sen efter lite mat till oss vuxna  välling och nattning av den lilla tog jag med hunden på en promenad, har man stått inne hela dagen när det varit fint väder ute så är det väldigt skönt att få rensa huvudet lite i dom sista solstrålarna och den friska luften.

Skogen är verkligen full av vitsippor just nu, så härligt och man får en sådan härlig nostalgi trip från när man var liten. Där jag växte upp var det verkligen vit och blå sippor över allt på våren.

arbetaren

God morgon, gårdagens grillning var toppen trevlig och jag åt som vanligt alldeles för mycket så man har en kännsla av att man rullar fram när det är dax att åka hem. I dag känner jag mig inte pigg alls och jag har faktiskt inte ett dugg lust att jobba, fast bara jag kommer dit så kommer det kännas bra så är det alltid.
Men solen skiner och värmen är tillbaka så om jag fick välja så hade jag mer än gärna spenderat den här dagen med Milton ute någonstan i sällskap av någon vän.



fredag


Förmiddagen har varit lugn här hemma med hunpromenad lite städning och annat pyssel som ska göras. Nu ska vi åka förbi på jobbet och fika, vart dit lockad med kladdkaka och det kan iaf inte jag tacka nej till. Sen plockar vi upp fia för att åka vidare utt till Cattis med familj för lite grillning.
Härliga fredag och ett bra avslut på den här veckan, i helgen är det job för mig igen.


hela långa dagen

Det blev verkligen en hel dag på stan med Lena idag, ut och in på dom flesta butiker klämde kände provade tvekade pratade och käkade lite lunch. En väldigt bra sak med att gå med en relativt hög gravid vän på stan är att man måste dra ner på tempot lite, jag är annars väldigt duktig på att springa från butik till butik och i slutet har jag knapt hunnit sett något. En kalender är nu inköpt och jag hoppas kunna få lite struktur på allt.

Förutom det blev det rese kläder till Milton, Nu är han nästan klar bara badkläder och kanske någon t-shirt/kortärmad boddy kvar.

alla kläder från H&M

skor från Åhlens


titta här!!


solig torsdag


We♥it

Äntilgen verkar solen vara tillbaka
fast det såg hopplöst ut när jag såg frosten genom köksfönstret 05:30 medans jag fixade en vällingflaska till Milton. Men det ser så fint ut så jag har valt shorts idag givetvis med ett par strumpbyxor under, bara ben får nog vänta en stund till.
Om ett tag ska vi åka till Linköping och hänga med Lena, vet inte riktigt vad vi ska göra? kanske gå en vända på stan och köpa en kalender till mig.

På tal om kalender, igår när vi var i hageby köpcentrum kikade jag in på Bokia. Där är det självklart att man hittar en vettig kalender tänkte jag, in och letade men hittade bara läder kalendrar och stora hårda alltså ingen som passade mig. Men påvägen ut såg jag en kartong där det låg massvis med fina bra kalendrar så jag frågar en i personalen om dom finns någon stans i butiken till svar får jag "nej så långt har jag inte kommit än, men om du kommer tillbaka i morgon så borde jag hunnit packa upp dom".... va??? snacka om dålig säljare och dåligt bemötande. Hade jag gjort så på mitt jobb hade dom nog sparkat mig i baken och kallat mig pucko.
Hur svårt är det att ta upp en av varje ur den öppnade kartongen och visa? jaja skit samma, det blir iaf inte Bokia jag tänker sponsa med mit kalender köp.

Ha en solig bra dag!

ny design

Jag märkte att min header på bloggen hade försvunnit och jag lyckades inte fixa det, så nu har jag letat fram en ny gratis design som får duga så länge. Den känns inte helt hundra men får vara kvar så länge iaf.

Onsdag.

Vi har varit iväg till Hageby köpcentrum där vi träffade min arbetskamrat emelie och hennes lilla elliot som är 1 månad och 4 dagar. Vi träffade dom för precis en vecka sedan sist, och vad dom växer pluttarna. Man glömmer så fort hur små dom en gång har varit och att man vissa dagar var helt uppgiven för alla omställningar man oundvikligt måste lära sig, dom där dagarna med en gnällig bäbis som vill äta hela tiden som man aldrig trodde skulle ta slut försvinner fortare än man tror. Man kan inte säga det nog......

Tiden går så fort!


en nyfödd milton

Dagens bebis


Scarf - Gekås
Body - Lindex
Jeans - h&m

badkläder

Det är inte alls långt kvar till turkiet resan nu, det börjar bli dax att fix allt som behövs. Milton behöver shorts t-shirtar en keps/solhatt och badkläder. Jag är helt säker på att det kommer bli mycket mer badandes den här gången än när vi var i egypten då han precis blev 4 månader, nu har han blivit en liten fisk som gärna ligger och plaskar så länge han får.

Funderade på om man skulle hitta en sådan badoverall som har UV skydd, täcker lite bättre och man behöver inte vara lika rädd för att man missat smörja någon stans. Letade lite igår och hittade en på babyshop från Hummel,  men det står inget om UV skydd. Är det själva tyget som räknas som skydd eller ska det vara något speciellt tyg???
känner mig lite puckad som inte fattar men annars får det helt enkelt bli den från polarn o pyret även om jag gillar hummel dräkten bättre.


Vecka 2 Pass 1

Trots blåst och stora blöta snöflingor som yrde, tog jag och pudeln tag i springandet i morse efter att björn hade morgon fodrat hästarna och tog över Milton. Fy f*n vad tungt det var först men mot slutet kändes det bättre igen.

upplägget den här veckan är 3 pass:

5 min rask promenad som uppvärmning
sen varva 1,5min jogging med 2 min gång i totalt 20 min (6 runs)
5 min rask promenad som nervarvning.

09:56

Jag har alltid varit lite snurrig och duktg på att glömma vart jag lagt bilnycklar, mobiltelefon och glömt lunchlådan till jobbet i hallen ett antal gånger, Men efter Milton föddes tror jag det har blivit dubbelt så snurrigt i bollen. Här om dagen köpte jag kaffe på whayne´s och glömmde kaffet när jag skulle gå. Jag har även en del samtal jag behöver ringa, mest tråkiga samtal till försäkringsbolag en studentpresent som jag lovat kolla upp och så var det något mer som jag inte ens kan komma på just nu. Men varje dag glömmer jag bort det, Helt otroligt! Nu är det dax att skaffa en ny kalender.

Kan det vara att med barn har man om möjligt ÄNNU mer i huvudet? eller är det så att det snurrar omkring aldeles för mycket annat där inne som tar plats från viktiga kom ihåg saker?
Det känns lite som jag inte gör annat än dammsuger, diskar, dammtorkar, tvättar, handlar,lagar mat, tar hand hund, bäddar säng, skurar toalett, plockar fixar håller reda på kaoset och såklart är Milton med i allt. Som en hembetjänt som ser till att det inte förfaller bakom kulisserna, om inte allt för länge ska jag lyckas klämma in mitt jobb i det här?
Allt det här kommer man behöva göra resten av livet, men det ska gå obemärkt förbi i vardagen. Då kan man ägna mer tid till att hitta på roliga saker.

förvirringen är total just nu



karraktär

karraktär vad är det? inget som jag har iaf, jag blir uppriktigt less på mig själv ibland. Ska man konstant behöva hålla strama tyglar för att jag inte ska släppa allt och gå bananas? I 2 veckor har jag ätit endast dom målen mat man ska äta alltså inget småätandes eller choklad i bilen så fort man varit påväg någon stans, ätit små portioner och som säker ingen har missat så har jag börjat springa.

Sen blev det fredag och jag fikade några choklad kakor med helene (lite fika IBLAND är ok) sen på kvällen skulle jag och fia skulle på bio. Vi åt visserligen sallad till middag och gick till bion, men påvägen dit åt vi kulglass med 3 KULOR och väl på bion även om vi var proppmätta FICK VI LOV att köpa grillade chips och läsk. Ja redan här borde jag börja ana ugglor och stoppa mig själv, Lördag och valborg blev ju inte direkt bättre med piggelin, ostkrokar, chips, vin och maräng tårta.

Och har jag sprungit sen i torsdags? nej, visserligen har jag lite rätt att skylla på Björn som försvunnit tidiga mornar och kommit in/hem sent nästan varje dag den senaste veckan. Men nu måste karraktären tillbaks, i morgon är det upp i tid och ut och springa och inget godis reseten av den här veckan iaf.

kanske måste passa på att äta en riktig socker bomb ikväll?

namnplansch

Har kollat på dom här så många gånger med aldrig blivit av att beställa, men nu hade annaform erbjudande och planscherna kostade 50:- st så lika bra att passa på. Det finns massor av fina planscher att välja mellan men den här kommer passa perfekt när Milton får ett rum som ska inredas i just marin, rött, vitt och kanske lite turkost.


klicka på bilden för att komma till annaform

valborg från mobilen