11:47

Idag är allt bra, lite dramatisk igår kanske?
Har fixat stallet och fixat lite här hemma, ska snart göra lunch sen ska jag försöka ta mig iväg och leta efter en outfit till lördagen. Ikväll/natt ska jag hämta fia som ska ut på partaj här i norrköping med sin klass(?) eller vad det är, hon är ju nu mera studerande.
jagärtråkigastivärlden

kanske att jag blivit sjukt tråkig, men inget känns speciellt kul just nu. Det ser ut som skit här hemma men har varken lust tid eller ork att ta tag i det, hästarna känns mest jobbiga och jag skulle inte deppa ihop om någon kom och tog båda två. Förmodligen skulle det ta ett tag så vill jag ha tillbaka dom för så är det alltid med mig.

På lördag ska vi på ryttargalan, jag har inget att ha på mig men när ska jag ha tid att hitta något? Vi har ingen aning om vart vi ska sova eller hur vi ska ta oss hem, vem ska ta hand om alla djuren? känns skit jobbigt och jag vet att alla kommer vara snor fulla. Det blir nog bra och kul och allt kommer säkert lösa sig det gör det väl alltid, men.....

björn har fortfarande inte tagit tag i att fixa vinterdäck, så jag har typ aldrig en bil så här sitter jag, får skjuts till och från jobbet och är jag ledig, ja då får man sitta här ändå för bilen måste vara hemma så man kan åka mellan stallen.

färdig klagat och dax för jobb


hingst = bajs

Fredag och en ledig helg som väntar, mycket trevligt! Har städat iordning lite och ska hoppa in i duschen innan jobbet. ikväll kommer lena hit och ska ha lite fredags mys, i morgon är det 50 års fest och sen en hejdå fest.

Mitt största problem just nu är att jag har en numera 1 årig hingst som börjar förstå att han är just hingst och klättrar på brunstiga utopia, han behöver en ny bostad gärna idag, med lite kompisar av samma kön och ålder, någon som har något att erbjuda???


precious

När dom pratat om filmen på både efter tio,  oprah och sist ellen så var det ett måste att se den. Så igår kväll vart det gjort, Det var länge sen jag såg en så bra film. Det gick kalla kårar i kroppen hela tiden och en och annan tår, men eftersom björn var med och inte direkt är någon snyft människa försökte jag hålla tillbaka för att inte brista ut i fullt gråt kalas. Alla borde se den.

precious


tvåtusentio

Det nya året firades in ganska lugnt hemma hos cattis henke och barnen med massa god mat och lite vin. 12 slaget skålades med champange i plastglas och några raketer. Mycket trevligt och precis lagom för oss. Sen avslutade vi det hela med ett avsnitt Mia & klara när vi kom hem.