<3 dagen

igår var nog den bästa (och förmodligen den första) alla hjärtans dag vi "firat". med gele hjärtan after 8 och champagne i sängen hade vi en del intresanta och roliga samtal. Riktigt mysigt och jag kan gärna ha det som en tradition för frammtiden.

Idag har jag hunnit göra klart stallet påbörjat lite städning här inne, borde fortsätta med disken, men det är förmodligen det tråkigaste av allt så jag tar en dusch och påbörjar lunchen så får vi se om vi fortsätter sen, jag och pudeln ska hinna med att gå varvet innan vi ska hämta fia i stan.en sprallig Spoky RAA


innanför huvudet!

det finns några saker jag funderar på....

... varför blir man trött och hungrig när man inte mår bra?

.... varför är det så himla bra med program där tjocka människor bantar?

... hur lär man sig leva i nuet och inte oroa sig för allt?

... hur lär man sig uppskatta det man har istället för att sakna det man inte har?

... när tänker all snö försvinna?


det är bara ett litet litet urval av saker som snurrar i mitt hvuvud, jag önskar att man kunde stänga av tankarna så man kunde få lite lugn och ro från sig själv ibland.

ledig måndag

Har nyss anlänt hem efter en dag hos cattis ocg favorit barnen. Som vanligt bjöds det på lunch och fika, B visade hur långt han hade kommit på sitt simpson datorspel. kul att hinna vara där ett tag utan att ha någon tid att passa. Jag fick även medd mig senaste ELLE och 2 nya böcker som cattis läst färdigt.

Nu ska jag få på mig lite stallkläder ge hunden mat och ut och ta hand om mina hästar lite, mollie behöver en riktig borstning top notch ska få på sig sin grimma som han slängde av sig för kanske 3 veckor sedan så ska jag brottas (borsta) lite med honom med och kanske rida en av robins hästar?


en bebis pudel!


leva & bo

Ibland är det så underbart skönt att vara ensam hemma, att kunna breda ut sig i soffan med datorn i knät och läsa/ snoka på alla bloggar och alla facebook sidor, i en annan flik ha hemnet uppe och drömma sig bort efter ett normal stort boende där alla har sin egen plats och man slipper sitta på varandra hela tiden. Det är inte konstigt att man ibland är lite folk skygg.

 jag skulle passa r, här även här och här skulle väl vara perfekt? Det tråkiga är att varken mitt jobb eller dom där hästarna gör oss speciellt rika, Men att flytta är prio ett för mig just nu, och inte mig emot så finns det ju lägenheter i väntat på trissvinst eller ett fint arv!

då blir det något åt det här hållet om jag får bestämma, dom här husen ger mig ont i magen så mycket tycker jag om dom. båda finns hos eksjöhus

 
gråben grå grålle = massey ferusonNu väntar en ledig helg, jag hoppas att cattis och barnen har tid med mig i morgon. Har ingen lust att sitta hemma en hel ledig helg. Kl 13 ska jag hämta upp fia som kommer med två nypackade resväskor från GBG.

Lasange och björn väntar....