Resultatet blev den har Hallon Pajen med c...

sp_a0214 (MMS)

Resultatet blev den har Hallon Pajen med choklad sås.


fanihelvetesjävlaskit

stress stress och lite mer stress, är så enormt stressad hela tiden, sover dåligt mår dåligt vilket gör att humöret är dåligt. Är sjukt mycket på jobbet som ska göras och vara klart på bestämda tider och tydligen ska jag ansvara för det som även är andras ansvars områden (och inte får jag extra betalt för det) vilket gör mig stressad.
min häst vägrar bli dräktig och står bara och kostar massor av pengar, den andra hästen gör inte mycket mer han heller. Önskar jag kunde bli av med honom så jag iaf fick ett problem mindre.
om tre månader kommer det finnas en liten bebis i det här hushållet och än sålänge finns det inte en enda sak till den det gör mig stressad och ledsen. Det här med boende är inte ens i närheten av en förändring och det är folk över allt hela tiden.
Det är när jag mår såhär som jag bara vill skita i allt och försvinna långt bort

men....

 jag bakar en paj istället och tar en promenad med hunden, socker och luft brukar göra gott för en labil sarah.


midsommar

I går firades såklart midsommar, för vår del var det grillning på segorps gård. En mycket trevig kväll och efter att hämtat upp fia med vän och tagit oss tillbaka till uddens gård hade kl blivit nästan 4. Så I förmiddags tog vi oss en välförtjänt sovmorgon, ja  hussen och pudeln hade lite stalltjänst en sväng på morgonen men återvände efter en att alla kusar ätit och kommit ut.
sist jag låg i sängen till 12 (om vi räknar bort  en aldeles för vild jaeger kväll i linköping då alla var däckade ett dygn efteråt) var nog när jag precis flyttat tillbaka till linköping och njöt av att bo i lite ensamhet.

När vi väl hade vaknat till gick vi en sväng till sjön och badade. Ja pudeln badade men jag doppade iaf fötterna.
Nu ska jag fortsätta göra ingenting fram tills kl 20:15 då är det hoppning och det får vi inte missa.dream houseI den senaste boken jag läste hade dom ett ord på det "bostads porr". Det är vad jag syslar med när jag varje dag lusläser hemnet, blocket, bovision och alla övriga sidor med hus jag kan komma över.
Stackars Björn vet nog allt om priser, storlekar, positivt, negativt, fint och ful i alla hus som är till salu i närheten.

Jag ska nog sluta håna och sucka när Björn kollar på filmerna på sina hästar om och om igen..... mitt beteende är nog lite sjukare?

Men till det som jag vill komma fram till, jag har hela tiden trott att jag vill sätta klorna i ett nytt fint hus. Inte förrän jag såg DET huset som är allt annat än nytt närmare bestämt byggt 1909 och mitt inredar hjärta dog en stund fattade jag att det är vad jag vill ha. Bara att få drömma om att riva väggar sätta tapeter vitmåla tak och puffa prydnadskuddar gör mig löjligt lycklig.

man får väl drömma?


pictures

 

 


lite bilder från dom senaste dagarna. dom översta är från i söndags när vi planterade lite blommor utanför huset och grållen ville såklart vara med.
under är från i tisdags när jag hade fin besök av dom underbart söta barnen, Mamman var såklart med men det var bara hennes bakdel som fastnade på kort och den är inte lika fin som hennes barn.


ice ice baby

Precis kommit in från pudel promenad, nu inväntar jag cattis och barnen som är på väg.
sen ska vi möta upp fia och tessa för idag blir det smultronstället för lite glassätning, mumsigt värre och börjar redan få beslutsångest för vilken glass man ska välja.

Resten av veckan är det jobb som gäller, 3 veckor med den här sen är det semester i 2 veckor.


gråter en skvätt...

..... för min förlorade kariär.

När man går på en arbets intervju får man ofta frågan att beskriva sig själv just nu hade nog mitt svar på den frågan varit:

- trött, förvirrad, nästan apatisk

Dom orden hade nog inte imponerat på någon chef och verkligen inte på våran region chef som är ganska svårflörtad redan som det är, och jag vill verkligen inte förstöra hennes syn på mig då jag vet att den iaf ligger på + sidan just nu.
Så det är väl kanske lika bra att jag inte kan söka tjänsterna som visual merchandiser som dom har haft ut annonserade på jobbet nu när företaget ska ändras och dom tar bort alla BK (butik komunikatörer).
Men vem vill klättra på kariärs stegen, ha chansen att få en tjänst där man kan göra bara det man vill när man kan sitta hemma och vara tjock för att sedan återvända till ett jobb som enbart säljare?

Jag är inte bitter, jag längtar verkligen ihjäl mig efter att big head ska komma men det här med att vara gravid är väl ingen hit direkt? Och varför måste dom ändra tjänsterna just nu. JUST NU?


Juni 11, 2010

Vilken skit natt det har varit, har mestadels legat vaken vänt och vridit på mig. Hunden har tagit upp större plats än vanligt, Björn som tydligen ochså hade problem med sovandet bestämde sig för att tända lampan och läsa kl 5 i morse. Det gjorde inte direkt att det vart enklare att somna om, kl 7 gjorde han espresso och till sist kom en genom blöt katt upp i sängen och var tokmysig.

Någon gång då gav jag upp, skönt att jag får hela helgen ledig. I morgon är det nog tävling för björns del 3 hästar skulle med, Jag kan inte bestämma mig för om jag ska följa och kolla eller om jag ska vara hemma njuta av ett tomt hus och bara slappa?


min mamma illustrerar exakt hur jag känner idag


Kolmården


Bloppis

Min hund har fått en tarm inflamation min bli ska på service min häst är på betäckning..... listan kan göras oändlig.
Triss lotten som jag kännde var DEN lotten var såklart en nit så för att försöka fixa iordning ekonomin lite tänkte jag lägga ut några annonser här:

Sweets top notch

f 09 e cyrano de bergerac , för endast 30 000 kan han bli din egna ögonsten. vem vill inte ha en 1 års hingst?

Sweet Mollie

Passar inte toppe så kanske den här passar bättre, förhoppningsvis är hon dräktig. Pris är lite oklart just nu då överstående häst säljs i första hand....

Björn svensson (ryttaren)

f 82 . mer för uthyrning, passar kanske inte till hushålls nära tjänster då det inte är hans starkaste sida. Men behöver ni hjälp med att äta upp mat (kanske middags gästerna uteblev?) så är han riktigt duktig...  

vid behov av annat så kontakta mig så kan jag säkert leta fram det ni behöver i mina gömmor, t.ex en volvo eller massor av vinterdäck.


bulle i ugnen och spy hund

På begäran av Lena har jag lovat att börja blogga igen, det krävs för att vi ska ha iaf lite koll på vad den andra gör. Vi är ju så otroligt upptagna hela tiden så vi hinner aldrig ses, vi tackar och bockar för att det finns internet.

Så lena idag har jag torkat spyor efter min hund, gått en promenad med hunden, städat och beställt 1 års service åt min bil och diskat, det glamorösa livet på uddens gård. Jo föresten medans jag stog och gned  lera i bilen såg jag 4 st kossor springa förbi alla häst hagarna, vissa dagar är det extra spännande här ute.

Allmän uppdatering för alla övriga om någon missat det så har jag en bulle i ugnen som beräknas vara färdig gräddad 28/9, jag och bullen aka "big head" (ja kanske inte så gulligt, men det är en fransman som är grundare och det säger väl allt??) har hunnit med en vecka i turkiet. Min häst är inseminerad för andra gången och vi inväntar besked.en bild på big head inslagen i en liten rosett, och jag vet att spegeln är skitig och att jag ser rädd ut, men jag bor ju på landet.....