hallå

äntligen har jag fått några minuter över och en ledig dator, befinner mig i GBG med jobbet, bara en natt kvar sen bär det av hemmåt igen, ska bli skönt längtar efter lite lugn och ro min egna säng björn och djuren!

nu åter till arbetet


Stackars sarah

mår inte bra....inte bra als faktiskt, trodde sjukdommen skulle vara bättre idag kändes så igår kväll men det är värre. Jag får nog tyvärr hoppa över att gå ut ikväll ta det lite lugnt och försöka friskna till lite inför måndagen. Jag samlar vuxen poäng så det står härliga till.
jag och sira har tagit en promenad men jag vart genom svett på bara en liten plutt runda så nu ligger vi nerbäddade igen, ska kolla på en film och ta det lite lugnt ett tag. sen ska jag försöka ta tag i all disk som vart från gårdagens grillning skicka robin till systemet (man får väl dricka 1 glas vin hemma iaf) och tvinga honom att köpa hem någon lunch när han ändå är ute och åker.Hur söt är inte den här bilden på A-E, när hon är och hälsar på i stallet

Till Salu


Erbelfe f.06 e. Orlando

för husfridens skull så får man väl göra lite reklam,  kika in på
www.bjornsvensson-hast.se

.......

en ny dag på jobbet, mycket jobb är det just nu men det gör inget vädret är ändå dåligt och man blir så glad i slutet av månaden när man fått ihop många timmar.

Är bara så himla trött hela tiden, och ändå sover jag så fruktansvärt dåligt och oroligt. Antagligen för att det snurrar aldeles för mycket tankar i huvudet, är nog det som gör att jag får ont i magen och huvudet med. Det blir lätt så när saker tas för givna och ens liv går in i ett mönster som bara fortsätter utan att man gör något. Det ger mig ångest.

I helgen ska min lilla top noch ID märkas och ritas av så han så småning om kan få ett pass, så är han anmäld till fölmönstringen som är i slutet av augusti, så får se hur det går?
Eftersom jag är ledig lördag söndag så måste det hittas på något skoj, kanske gå ut? hälsa på lena en sväng iaf. Sen kan man hoppas på att björn kanske har någon liten stund över så vi kan göra något bara vi.
sniglar å pälsar

om någon undrar hu svårt det är att tvätta bort snigel slem från en pudelpäls så kan jag svara på det....

det är näst intill omöjligt, jag har shampoonerat och gnuggat och gnitigt och fortfarande ser man spår av slemmet.
så försök i största mån att inte få pudelpälsen att sitta på en skogsnigel.

friday

Har ganska nyligen kommit till jobb nr 2 för idag, vissa har ju turen att födas med en silver sked i munnen jag fick en plast sked istället och då måste man tyvärr jobba hårt för att få ihop lite pengar. Helst skulle jag vilja betäcka mollie med Lux Z men då kommer jag få jobba dubbelpass varje dag. Det är konstigt vad pengarna alltid försvinner.

Nu är det bara 5 dagar var kvar innan jag äntligen får lite ledigt och då blir det falsterbo, längtar. Förutom att det ska bli himla trevligt att jag och björn ska göra något tillsammans (vilket kanske hänt 1 gång det senaste året) så är det extra skojigt att även Tin åker till Falsterbo och blir där över helgen,.
Men först längtar vi tills i morgon då fia återvänder från GBG förstår inte alls vad hon har där att göra, då blir det grillning och kanske det viktigaste...vin!

fortsätta jobba kanske?

bedårande


i need some fine wine

igår städade jag i 3,5 timme, jag gned varenda hörn jag strök alla dukar jag fixade gardinerna jag skakade alla mattor tvättade kuddfodral, ja ni fattar det var sååå fint när jag var klar då sabbar jag allt genom att spilla ett glas rödvin över en duk, jag var färdig att börja gråta och bryta ihop. Hur mycket man än försöker går det inte att få det bra i ett mini hus som ska rymma alla människor, vem kan inreda när man får ha en tältsäng i vardagsrummet nästan jämt? Det står väskor så jag inte ens kommer fram till min garderob och man kan aldrig gå undan om man vill. Om inte ett större boende kommer på tankarna snart vet jag inte vad jag gör.

Men idag känns det lite bättre jag ska åka och hälsa på min Mollie och kolla hur stor top notch har blivit och om han är lika snygg fortfarande men först ska jag och sira ut och rasta fläsket,


en äkta sverige supporter

härligt att va ledig

I morse åkte jag iväg mot cattis henke och barnen med bara ett litet stopp i Lkpg där jag hämtade upp lena. Vi vart bjudna på lunch, Kyckling ris och jordnötssås (hemmagjord) riktigt smaskigt var det som alltid när cattis lagar något.
Medans cattis städade och henke bakade tårta (han fyller år idag och dom skulle ha kalas ikväll) så lekte jag och lena med barnen som var på ett strålande humör.

   

Nu ska jag sy upp dom sista gardinerna till det sista fönstret i tv rummet sen har alla lika... passa på att städa lite med kanske när man ändå håller på?