godmorgon dricker...

5b3e4383ad47d37a50f7965be483fadb.png

Kolla varifrån!

godmorgon dricker lite kaffe gör en eld kollar på the voice, det är inte så illa med morgon ändå. Tyra ska åka hem idag så ska hinna med en lång promenad med hundarna innan mamma kommer och hämtar henne. Lilla syster får tydligen flyga med sjuk flyg hem... Lyxigt värre.


brrr it´s cold in here

tusan vad kallt det är, på sommaren intalar jag mig att östergöland är den bästa platsen. Men så fort hösten kommer blir jag påmind om den evigt ihållande blåsten som gör en iskall bara genom att titta ut genom fönstret. Då saknar jag dalarna lite, och ännu lite till när jag pratar med Tin.
Men det är inte så mycket att det på något sätt skulle vara ett alternativ!

Nu är det 4 dagars arbete sen åker vi ner till skåne några dagar och kollar på breeders trophy (unghäst tävlingar). Alltid kul att få komma bort lite. Efter det är det väl bara att försöka stå ut med kylan, jobba på som tusan och få dagarna att gå för i december åker vi till london och kollar på WC finalen (hästar...såklart).


kanyler, syrgas å annat joks

vad härligt det är på sjukhus, jag roar mig med att dricka kaffe, kolla på läkarna som kommer in och byter dropp blodpåsar fixar med morfinpump räknar andning höjer syrgas m.m Frida är inte något jätte roligt sällskap eftersom morfinen gör henne ganska lik en zombie.
Nyss vaknade hon och vi skulle ta kort med webcam på oss men precis när vi ska knäppa efter en del fipplande så hinner hon somna igen...så jag får knäppa kort på mig själv (mitt näst intill osminkade face och oborstade hår eftersom jag försov mig i morse) och testa alla ramar som finns på datorn.

 


vi har...

2b337836bcebae9741b0aeabc83cbce4.png

Kolla varifrån!

vi har fin besök här hemma. Mamma och lillasyster ligger på sjukhuset så Tyra är här så länge. Just i skrivander stund har den 6 timmars långa rygg operationen startat, vi hoppas allt går bra och att hon är relativt pigg i morgon när jag åker dit. Nu ska jag och djuren ta en promenad. Solen skiner ju...


jag försöker...

0-53ced8a3b36e93128b9f4d38d415d43b.png

Kolla varifrån!

jag försöker bli snäll, och att få bort den konstiga känslan jag har i magen... Om peppar kakor är lösningen? Vi får väl se?


gahh

shit vilket väder, hade det inte varit för att jag måste jobba idag så hade jag stannat kvar i sängen hela dagen. Jag och pudeln har varit ute på en morgon promenad i regnet, vilken tur att jag har mina gummistövlar. Jag fattar inte ens hur jag har klarat mig utan?
Men det är väl som med det mesta, när man inte har det klarar man sig utan men när man väl vant sig med något måste man ha det.....

I dag är sista jobb dagen den här veckan sen får jag en härlig ledig helg, Fia kommer ikväll i morgon ska jag äntligen klippa och fixa den fruktansvärda utväxten jag dragit på mig, lör blir det lkpg och utgång (igen) men denna gången utan shots!