Utan titel

0-3be42cfd05d1f03d590b3a31944f9342.png

Kolla varifrån!


merryxmas

Jag vet att julen kan ge Björn ganska mycket ångest angående julklappar, men det behöver inte vara så svårt.
Inte svårt alls faktiskt. Därför tänkte jag underlätta lite för honom och skriva en liten lista på enkla potentiella julklappar till hans älskade. Dom flesta hittar han på 15 min bilväg från hemmet.

1. presentkit med parfym/bodylotion eller shampo/balsam, finns att hitta på KICKS, Hårvårdsbaren även ICA MAXI kan tänkas ha liknande.

2. US polo ljus, finns på mitt jobb.

3. Ett par ridbyxor, behöver jag ens nämna vart det finns?

4. En förlovningsring

5.  SM ridhandskar, finns på mantorps travshop. lite längre bort men dom krokarna befinner du dig i princip varje vecka.

Inte sås vårt va?


091208

äntligen hemma från jobbet, fixa lite mat tills pojkarna kommer hem från stallet. Jag längtar bara tills jag får lägga mig och fortsätta kolla på californication. Det är beroende frammkallande och vi har bara 3 program kvar. det ger mig lite ångest och jag hoppas att det kommer en sesong 4 snart...väldigt snart!spooky raa e. Spender S u. sweet mollie

våran gangster börjar bli en riktigt fin kille nu, men med ålder och storlek kommer det älskade hingst beteendet smygandes, men med lite mer träning så håller det sig nog på en ganska låg nivå.


andraadventtvåtusennio

Var väl egentligen igår, men en dag hit eller dit spelar väl mindre roll? andra ljuset är iaf tänt och det är det viktigaste, 2, 5 vecka kvar till jul men ännu bättre är att det bara är 1 vecka och 4 dagar tills vi sitter på ett plan till London. Ska bli underbart att få komma bort från julhandel hästar hundar och annat jocks.... (jocks=reklamen för ellen tampongen)
Idag är jag ledig ska ge hunden lite mat och sen ska jag rida lite, och ikväll har jag lovat att laga fläskfilé till björn kanske ska lyxa till det ordentligt med en efterrätt?