stallet tar form


Den första bilden är från i måndags eftermiddag när jag kom hem från jobbet,den undre är från ikväll.  Klart, tänk vad smidigt det är när någon i en vit liten buss kommer och gör allt så går man bara dit och tittar hur det blir.

Det ska väl oljas och målas lite innan någon kan flytta in, men det blir fint och det är inte någon annas stall (björns pappa är väl ägare egentligen men han är hanterbar) med massa folk som ska gnälla lägga sig i och tycka massor. Egentligen kommer jag inte få ta så  stor del av stallet iaf första tiden men så småning om kanske min prinsessa och/eller gangstern får flytta in?


25:e mars

Idag är det våffeldagen om någon har missat det, kanske inte så speciell dag egentligen men idag är min pappas födelsedag. 53 år hade han fyllt i år och det hade firats med våfflor i stora lass för det gjordes det alltid.

idag blir det inga våfflor jag ska jobba och sen stor handla med fia.


avundsjuk

igår kl 8 ringde min kära mamma till mig från arlanda, hon var påväg till egypten. En liten spontan resa hon fick möjlighet att följa med på då det ena rese sällskapet hade bakcat ur 2 veckor innan.

Jag är sjukt avundsjuk på henne som får en vecka i värmen av slappandes god mat bad och trevligheter.
Skulle verkligen behöva det är hela tiden trött och har huvudvärk är likblek nästan så man ser igenom mig. Det är inte rättvist tycker jag.
Jag får gå här hemma i leran frissera pudel jobba och städa, men hon är värd det hon med fast inte utan mig.
måndag.

Helgen har varit väldigt bra, det har hunnits med en sväng på ingelsta med björn och amanda, kändes anorlunda att umgås som normala människor i en ren miljö mycket mysigt. På kvällen vart det körslaget och soffhäng. Igår var det några timmars jobb innan jag och fia åkte för att fira lena på hennes 26 års dag.

GRATTIS

mycket fika vart det, lite för mycket kanske? men svårt att inte trycka i sig när det är så himlans gott. Fia börjar få lite olders noja verkar det som då hon tjatade ganska mycket om hur gammalt 26 är. lena som var det som fylde år har alltid haft åldersnoja. jag? jag fyller år sist så än är jag lugn.

Men nu är vi tillbaka till verkligheten, den är inte alltid lika underbar som min helg. Man kunde önska lite mer engagemang och intresse ibland. Men tydligen svårt att klämma in, och jag gör ju det mesta så bra själv antar jag.

utopia & jag

 


bomull i huvudet

Jag insåg precis att jag missade Grey`s igår, den enda sreien som jag verkligen vill se varje vecka, så död var jag av en natt med icke existerande sömn så efter jobbet somnade jag i soffan för att kl 20:00 förflytta mig till sängen, Vaknade bara till när björn kom hem från sina träningar sen somnade jag om.

men inatt var en bra natt och 11 timmars sömn gjorde mig gott.


dolphinsIkväll vart jag av med min basket oskuld, Dolphins mötte Örebro och såklart vart det vinst. ska man invigas i en ny sport vill man göra det med lite klass.


soliga promenader & petra mede

Vid lunch igår åkte jag för att hämta fia och ta med henne ut på landet, påvägen köpte vi med oss lunch från chili & wok som ligger i maxi huset (elle ingelsta köpcentrum som det egentligen heter).
Fia ville passa på att få lite fräknar på nasan när hon hade möjlighet att vara ute så vi passade på att gå en promenad i vårsolen, som inte är så varm som man tror vilket gör att halva promenaden fryser man eftersom man envisats med att gå i bara skinn jacka.

 

På kvällen laddade vi upp med våfflor i stora lass med massa smaskigt tillbehör och satt väldigt förväntans fulla inför petra mede show.
Vi hade stora förväntningar, jag älskar petras över artikulerade bitska skämt. Men alla förväntningar maldes sönder till en känsla jag tror kallas besvikelse?? petra kan bättre och jag ska nog ge henne en chans till. Men tar det inte bort min besvikelse kännsla så är nog petra ett gammalt kapitel för mig


boring

att skriva inlägg utan bilder är ganska tråkigt, förut skyllde jag på att jag inte hade någon kamera men det har jag nu. Men då är broblemet att korten kanske ska föreställa något intressant, brukar skylla på att jag inte gör något av intresse en vanlig dag: vakna äta frukost plocka i ordning, stallet, jobb, hem, laga mat sova.... vad ska man knäppa kort på då? och vad ska man skriva? men dom senaste veckorna har jag haft ganska mycket för mig
hjälpt fia att flytta, spa med jobbet, lunch med lena, fika med helene, ridit, haft besök av familjen besök av cattis m.m

men trots det inga kort och ingen text, det är för mycket som snurrar i mitt huvud för många tankar som tar all tid.

Jag önskar mig en täderska och en psykolog då skulle mitt liv vara näst intill perfekt. men ikväll bjuder iaf fia på mat och det är jag glad över så jag slipper iaf en kväll!