Ätit grillat, kollat på fyrverkerier och e...

imag0505_1304193 (MMS)

Ätit grillat, kollat på fyrverkerier och eld. Snart dax för maräng tårta och spel. En härlig valborgsmässoafton!


med älgen rätt i mun


♥♥

Underbara värme

Efter vi varit ute med hunden och fått i oss frukost drog vi iväg hem till en kompis och hennes barn, när vi kom dit tog en vi en promenad till affären för att köpa lite saker till lunchen. Det blev kyckling sallad och sen lite fika som vi åt ute på deras uteplats, så himla varmt och skönt. Vi hängde förresten på uteplatsen mest hela tiden, Milton hade riktigt kul åt Devin som lekte omkring så han skrattade tills han var helt slut.

Nu ska jag fräscha till mig lite och vänta på att Björn kommer in och tar Milton sen åker jag in till stan och äter mat och går på bio med Fia. Ska faktiskt bli skönt med en kväll hemmifrån utan bebis.
I morgon är det Valborg och jag har hört att vädret ska vara lite sådär på dagen men bli OK till kvällen, jag hoppas på lika fint som idag så man kan hänga ute så mycket som möjligt, vi åker till Linköping för grillning lite spel och om vi känner för det kanske vi knatar iväg till någon eld. Vilken härlig helg med massor av häng med alla mina favoriter.


Pojkana väntar på mat, matchande i rött var dom visst..

inför Turkiet



Pratade förut med turkiet kompanjonen  Tin, När hon först frågade om vi börjat skriva packlista skrattade jag lite och tyckte att än är det lite väl tidigt att börja med det där. Men så fort vi lagt på fick jag lite ångest, dammade av resevagnen för provsittning och testade bärselen.

Milton väger som sagt en del så det känns tungt att ha han i bärselen, men är kanske ännu tyngre att bära på honom utan när man ska ha handbagage, visa pass och, gå till gaten m.m vagnar lämnas ju redan vid incheckningen och efter det är det alltid en stund innan man går på planet.
Han sitter fortfarande bra i den, och jag får nog helt enkelt kämpa på och se det som bra träning.

Upp och masa er ut, vi är snart hemma

imag0468_1303969 (MMS)

Upp och masa er ut, vi är snart hemma


en bra dag

Förmiddagen på badhuset var verkligen super trevlig, barnen tycker det är hur skojigt som helst att plaska och vi vuxna hinner prata massor. Men gud vad trött man blir av att vara på badhus Milton somnade innan vi han komma ut till bilen och fortsatte sova efter vi kommit hem även fast jag lyfte ur honom ur bilstolen och la honom i sängen, även jag somnade en liten stund.
Efter vi vaknat och tagit en promenad med hunden åkte vi ner till Miltons farmor med man och blev bjudna på middag, skönt att slippa laga mat och trevligt att slippa sitta hemma själva hela eftermiddagen.

Tyvärr var det bara lena som hade kamera så jag har inga bilder från badet men hoppas jag får dom så fort hon har tid att maila dom, hon har en sådan där rolig kamera som tål vatten så måna roliga bilder blev det.
I morgon ska jag åka och träffa min arbetskamrat som fick en liten Elliot den 1 april, mysigt att få klämma och känna på en sådan liten färsking. Konstigt att man kan bli så bäbis tokig efter att man själv haft en liten plutt.


tänk att han varit såhär liten för inte als länge sedan?

07:34

Trist som attan men Miltons pappa hade visst planerat in saker från 06:45 till 22:00 någon gång ikväll, så det blev inget springandes för mig idag så får väl försöka ta det i morgon istället. Vi ska iaf ta en hund promenad bara jag fått i mig lite kaffe och vaknat till liv. Sen måste vi packa ihop bad kläder och Milton ska hinna äta lite gröt, kanske man ska ta sig ur soffan och sätta fart någon gång.

Jag är iaf glad att jag får träffa mina fina vänner idag, jag är även riktigt glad över att jag sa ja till att följa med till turkiet. jag behöver det. Allt känns så himla tung rott just nu.

delmål

Jag är laddad som bara den och vill springa varje dag hela tiden, men nu ska jag följa mitt upplägg som det ska vara så det blir bra och jag inte springer mig fördärvad och tröttnar. Men i morgon tidig morgon drar jag och pudeln ut på ett pass igen innan vi ska möta upp lena cattis och barnen (lenas bebis ligger fortfarande inne i magen men måste väl få räknas ändå) på badhuset. Måste drilla Milton lite så han är i form inför resan han med.

Mitt första mål med springandet blir blondomloppet i borlänge den 9:e juni, 5km ska jag väl kunna klara utan större problem. Ska åka upp och fira min illasysters student den 10:e och mamma och Frida mfl skulle vara med i loppet så då passar ju det perfekt, jag kan springa och Milton kan gå med mormor och moster.

Skulle verkligen behöva ett par nya löpar skor, mina börjar bli så slitna och är väl inte dom bästa eftersom dom är inköpta och använda för gymträning från början.


Milton

grattis på din 7 månaders dag, tiden går så fort och det är så många fantastiska stunder med dig så jag önskar ibland att jag kunde stanna tiden här och nu.  Du är i full fart med att försöka lära dig grypa, göra olika läten och utforska allt du kan komma åt, att du bara varit här i 7 månader är svårt att förstå och jag undrar inbland vad jag gjorde hela dagarna innan du var här?

Varje gång jag tittar på dig, verkligen varje gång dygnets alla 24 timmar så hugger det till av lycka och kärlek i hela mig. Det var en del "hemmifrån" som var förvånade när du låg i magen och trodde inte "det här med barn var min grej" och jag var kanske lite av samma mening själv, men jag har anpassat mig väldigt bra efter dig och du anpassar dig väldigt bra i allt jag tar med dig på. vi är ett bra team helt enkelt.

Du är utan tvekan det bästa som har hänt mig och den som betyder och alltid kommer betyda mest för mig av allt och alla, tänk vad lilla du kan ändra på bara genom att finnas till.

Du är fantastisk




en burk.

Förut idag när vi var och handlade ,och hämtade min plånbok som jag efter att ha vänt upp och ner på alla tänkbara ställen här hemma insåg att jag hade glömt den på jobbet igår, så kom jag på att jag skulle köpa en burk att ha välling förpackningarna i.
En vanlig kaffe/the burk som det inte står just kaffe/the/tvättmedel/hundmat på, jag trodde det skulle vara den enklaste saken i världen. Efter vi besökt Cervera, rusta, Nordik, Bolagret och Home norrköping insåg jag att det nästan var omöjligt att hitta. vart ska jag leta? måste man åka till IKEA kanske?




vecka 1 pass 2

Började dagen med att ta med mig hundarna på en spring runda, först var benen stumma och sega men efter ett tag kändes det mycket lättare och så var det inte lika varmt som i fredags vilket var skönt så man slipper svettas så mycket.
Sen vinkade vi av min mamma som åkte hem till dalarna igen, vi saknar henne redan och jag önksar verkligen att vi bodde närmare varandra. Det är verkligen super skönt med all hjälp och frammför allt att man har sällskap på hundpromenader, matlagning, handling och  någon som kan ta Milton när det behövs.

Måste iväg och handla lite mat till Milton och lite annat smått sen men idag är det väl röd dag? fast affärerna borde väl ha öppet som söndagar eller är det något speciellt med den här dagen?



På väg till jobbet i mina rosa skor. Lite ...

imag0461_1303627 (MMS)

På väg till jobbet i mina rosa skor. Lite oväntat för att vara mig men kände att det kunde vara fint nu när det är vår. Jag är egentligen inte så rosa men ibland kan det vara trevligt att ha något man inte brukar.


nu gäller det..

I dag har vi hunnit med en hund promenad på morgonen innan vi åkte in till ett av köpcentrumen för lite shopping, mamma behövde nya vår/sommar kläder. Jag hittade faktiskt ett par saker till mig själv vilket känns väldigt bra annars blir det lätt så man bara köper kläder till Milton, även om det är hur kul som helst det med.

Nu ska jag slappa 20 min till sen tar jag med mig hundarna ut och startar min löp karriär. puhh jobbigt men jag är ganska laddad trots allt och jag vet att i kväll ska vi iväg på grillning så jag har något att se fram emot.

ladda ladda...

God morgon


run forest run

Nu har jag fixar cecilia blankens spotify album run for your life laddat ner spring appen C25K som det stog om i förra numret av MAMA och om en månad åker vi till  turkiet, så nu finns ingen ursäkt längre i morgon är det jag som börjar springa. Känner mig trött redan nu, men det är ett måste.


kvälls surr

I dag är sista dagen i dalarna i morgon åker jag mamma och Milton till östergötland igen. Det är jobb helg för mig och tävlingar för björn så Milton får hänga lite med mormor.
Nu väntar jag på att min lillasyster ska bli klar med sina kvällsbestyr så jag kan hjälpa henne att göra två inbyggda flätor som hon skulle sova i, sen ska jag bada. Bada är nog en av dom bästa sakerna jag vet, och eftersom vi bara har en dusch med dåligt tryck hemma så badar jag så mycket jag kan när jag väl är här.

Om planerna går som jag vill och en flytt väntar, håller jag tummarna så dom blir blå på att vi får en lägenhet med badkar. Det känns som dom flesta lägenheter plockar bort sina badkar, är det ute att bada??? så jag kanske inte ska hoppas för mycket. Bara flytten skulle göra mig själaglad.


ella´s kitchen

Milton förstår inte att vi precis sagt ja till en resa och därför måste hålla lite extra i pengarna, han är som besatt av sina smoothies mellisar. Lite dyrare än en banan men han är ju så rar när han ser att man plockar fram den och händer och fötter börjar sprattla, är man inte tillräckligt snabb att skaka och skruva av locket fake gråter han en skvätt tills han får tag i den.


11:19

Idag är det inte als lika soligt, men har man bara en tröja över så är det riktigt skönt ute ändå. Har gått en 40min morgon promenad med hundarna och sen försökt roa Milton stackarn som har det jobbigt som attan i munnen, hur länge ska det klia??



En resa, jo man tackar

Med det fina vädret och en mamma som aktiverar en med hundpromenader, bil städning, hund tvättar bakning och annat så hinner man knapt med att sitta framför datorn. Men man ska väl passa på att vara ute så mycket man kan när vädret tillåter.

Miltons första tand har nu visats sig, men det kliar fortfarande och han är lite snorig och hängig än så han vill gärna bli road non stop för att hålla humöret uppe. Och kanske det roligaste av allt, Vi har tackat ja till att hänga med 3 stora och en liten tjej till turkiet den 25:e maj för en veckas sol och drinkar. Hur härligt och hur många är inte avundsjuka nu?
Men jag måste erkänna att jag hade svår ångest inför att bestämma mig med så kort varsel (1 dag), jag fick lov att fråga alla vad dom tycket och även prata med björn (man är inte direkt rik när man är mammaledig) som kom med dom annars så hemska orden "det löser sig" som den här gången var avgörande, sen drömde jag mardrömmar hela natten om att jag missar planet glömmer pengar, vagn, mat åt milton m.m så när jag vaknade ringde vi direkt och sa BOKA IN OSS, så nu kan jag släppa ångesten och förhoppningsvis sova gott inatt.


nyheter

 


Det blev en vända till borlänge idag för att köpa en grill till kvällen, vi han med en runda i några affärer med. Jag vart som vanligt utan (konstigt att jag blivit åtsidåsatt på det här viset) men mamma fick med sig 2 saker och Milton som bara skulle köpa något för kupongen fick med sig betydligt mycket mer. Men är man mormors enda barnbarn så blir man lätt lite bortskämd.

Nu har vi haft årets första grillning, och gud vad gott det va. Man äter såklart aldeles för mycket så nu ligger vi alla här proppmätta och orkar knapt prata med varandra glor på lite TV.


H&M Home

om jag inte mins helt galet så slogs dörrarna till H&M Home i Norrköping upp i går, ska besöka det så fort jag kommer hem till östergötland igen. Känns som det finns en hel del fint där som inte kostar allt för mycket. Och för den delen så öppnades Ben and jerrys shop den 25/3 som jag inte heller besökt, kan det vara så att jag aldeles för sällan åker in till staden utan latar mig och håller till i köpcentrumen?

 

 


kan det vara en tand?

Idag har varit en lite sådär dag för Milton, trött hängig och lite missnöjd.  Jag anar på riktigt att det är en liten tand påväg upp som spökar, tyckte mig ana något men är inte helt säker då det är en tunga en hand och ett huvud som far omkring när man försöker titta.

Min morbror med kvinna har varit här och hälsat på och träffat Milton för första gången, självklart charmade han dom båda och Kristina ville ta med honom hem ett tag. Mormor tycker tydligen klumpen inte har hull nog och gav honnom en tallrik spagetti medans vi åt. OM Milton var nöjd där han satt med spagetti från topp till tå, Jag lämnade över barnet och tog hundarna och gick ut för att sen kommah hem till en nybadad pyamas kille som satt och åt välling och var väldigt glad.

 
före                                                                efter


love - kärlek - amore - liebe



Lindex baby

Hittade en 30% på valftitt barnplagg kupong här hemma hos mamma, och eftersom det inte finns någon annan än Milton som kan använda sig av den så är det väl bäst vi tar till vara på erbjudandet.
Blev så klart tvungen att kolla in på hemsidan för att se om det fanns något nytt fint som vi vill ha. Det svåra var inte att hitta något utan mer VAD av allt man ska/behöver ha mest??

 
 


Det har varit en skön dag med lagom mycket...

imag0422_1302803 (MMS)

Det har varit en skön dag med lagom mycket att göra, lite hund promenader lite häng med släktingar och annat fix. Och härlig strålande sol så man kan sitta ute och dricka kaffe medans man känner hur solen värmer, underbart. Nu avslutar vi den här dagen med ett glas vin och Soffhäng. Hoppas alla andra fått njuta av den underbar solen idag med.


ett stycke bulle

BVC besöket i dag gick toppen, läkaren gav godkänt även om jag och söterskan skrattade lite när vi la klumpen på vågen. Men skönt att läkaren säger att bebisar får se ut som michelin gubbar. Ja om vi nu ska gå ut med personlig fakta

11 kg och 70 cm lång..... ja ja nog pratat om det.

Bilresan till dalarna gick toppen den med först låg milton och lekte med sin snutte trasa och asgarvade sen sov han nästan 2 timmar. När han vaknade fick han en smoothie från ella´s kitchen för att han skulle klara sig tills vi kom fram och det var välling dax. Och den där smoothin var en höjdare han höll själv och sög i sig innehållet på ett kick. så vi kom fram som vi skulle och både jag och milton har blivit utfodrade för kvällen, korven sover och jag ska hänga några minuter frammför TV:n med mamma innan jag kryper ner brevid.
Det känns alltid så mysigt att få sova med Milton i sängen, men det är aldrig så mysigt som jag tror då han snurrar om kring och väcker mig var 10:e minut genom att stoppa tårna i magen på mig men huvudsaken är väl att han sover som en prins.


happy face

God morgon, vilken fantastisk dag det är idag. Trots att det är mulet och trist ute, Milton verkar lite hänging och jag försöker packa allt vi ska ha med oss, så kan jag inte låta bli att vara glad när man inser att plötsligt sitter jeansen som ett smäck igen.
Dieten 2 ägg till frukost choklad bollar och kakor till lunch, päron och rosé till middag verkar ge bra resultat. (ironi, råkade bara bli gårdagens matintag, annars äter jag som en normal människa.)



Kanske bäst att återvända till packningen medans Milton sover, men det är ju så tråkigt. Mycket roligae att sitta här läsa bloggar och njuta över mina jeans en stund till.
Det krävs lite mer planering och lite mer packning när man har en liten med sig, tur iaf att Miltons mormor har fixat så han har det mesta utom kläder och mat hemma hos henne med.


här är matdelen av packning åt Milton, nu är det bara hans kläder, mina kläder, smink, laddare, vagn och allt annat man behöver när man ska iväg kvar.

 

Ha en bra dag, återkommer från dalarna.


tisdag

I dag har vi varit aktiva, började dagen med en hund promenad sen iväg och kollade på lite dressyr träning. Och jag måste säga att jag vart lite sugen på att rida så kanske man ska försöka ta sig ut till stallet någon dag? Efter det åkte vi vidare handlade lite fika och åkte hem till Helene och hennes småttingar för fika och lite snack.
Hemma igen och fått lillen i säng avrundar jag kvällen med ett glas rosé och kollar sesong 2 av glamorama.

i morgon är det BVC och sen åker vi vidare mot dalarna.

 


ullareds fynd # 3

Prickiga servetter, minns jag rätt kostade dom ca 10 pix/paket. Efter att jag såg på bloggen Happy Days blev jag så inspirerad att testa göra dekoupage på en liten vit stol jag har, och det är det servetterna egentligen handlades  till men det räcker nog även om jag nallade några till bordet.

servett hållaren kommer från IKEA och duken är från U.S. Polo.


sov bebis sov...

god morgon, ny måndag och ny vecka. I natt har Milton åter igen sovit dåligt och knölat omkring massor för att sedan sova till 8:30 på morgonen istället,. Om jag får bestämma gillar jag mycket bättre när han sover utan problem och vaknar kl 6 och vill gå upp.

När man läser och hör på andra verkar det som att många bebisar kan bli lite knöliga vid 6 månaders ålder, vet inte vad det är? drömmar, utveckling? och ska man bara ge det lite tid så det går över? man blir lite seg och snurrig i huvudet med sådana här nätter. Men jag hoppas att om jag bara inte gör så stor sak av det och fortsätter nattningar och liknande som vi brukar, så kommer det snart släppa och den vanliga sömnen kommer tillbaka.



söndag kväll

Nu är det slutarbetat för den här helgen, det har gått riktigt fort och varit roligt då det var ganska bra med folk och fanns en hel del att göra. Även om jag inte alls är lika trött som efter förra jobb helgen är jag ganska trött i huvudet, så det blir nog en tidig kväll för mig idag igen.

Nu när våren verkar vara på gång på riktigt och kvällarna börjar bli ljusare blir man så sugen på att grilla och dricka rosé. Måste bara införskaffa oss en ny grill då våran förra har rasat ihop och är i spillror. Men kanske man kan bjuda in sig hemma hos någon annan som har en grill redo?
På onsdag ska vi först till BVC på hal års läkar kontroll, sen åker jag och Milton till dalarna och hänger lite med familjen, känns som det var länge sedan vi var där och jag saknar dom.

ullareds fynd

En Lundmyr boddy som gick loss på hela 70 kr, älskar att det är texten älskling runt ena handleden och alla andra små detaljer som Lundmyr har på sina kläder. Det lilla mjukis hjärtat som kommer med tänkte jag hänga på vagnen eller kanske bilstolen så Milton har något nytt att kika på.


Lycka

är att komma hem efter en bra och rolig dag på jobbet till ett städat hem och världens gladaste lilla bebis.




gahh,

Den här natten har jag nog fått för mina synder, eller för alla gånger jag berättat om hur BRA och DUKTIGT Milton alltid sovit på nätterna. Först var väl klockan närmare 22 innan han ens var nära att somna (inte så konstigt när tiden vart lite fel efter ullareds resan) men sen vaknar han knölar omkring dricker vatten och allt vad han styr med fram till kl 02:30, efter det somnade vi äntligen till ordentligt och sov till 05:40 då var det mat korven var ute efter. men som tur var somnade vi om igen och sov till 8.
Men man blir helt död i huvudet när sömnen är så osamanhängande och aldeles för lite djupsömn, Jag lider verkligen med dom som har små natt krånglare varje natt.
Och jag inser med det här även att min sminkväska är under all kritik så det blir väldigt svårt att gömma dom mörka ringarna och få färg i det bleka ansiktet.

Hemmet ser ut som andra världskriget (antar att jag får skylla det på att jag inte var hemma igår?) men jag ska snart åka till jobbet så jag struntar i det och det ska bli väldigt skönt att bara gå ut stänga dörren bakom sig och slippa se kaoset. För jobbar man behöver man väl inte göra något hemma eller?
Nu ska jag måla naglarna med det fina nagellacket jag köpte på ullared igår för nästan ingen peng alls.


En liten glimt av vart jag är idag. Premiä...

100media_imag038 (MMS)

En liten glimt av vart jag är idag. Premiär för mig, blir inte allt för mycket shopping för min del idag men kan konstatera att det finns mer än man tror här. Mitt sällskap springer efter några sista saker innan det är dax att vända hemmåt igen.


nyheter för den lilla

kolla in på babyshop.se och fick se att det kommit in en hel hög med nyheter från lundmyr. Ha begäret vaknade,  hur fin skulle inte Milton, och alla andra bebisar med för den delen vara i det här i sommar??




Datorn är igång

Man kan verkligen konstatera hur dator beroende man är, var nog nyttigt att vara helt utan i ett par dagar. Nu få förmiddagen har vi varit en sväng hemma hos fia och ätit lunch och tagit en promenad i ett soligt men blåsigt norrköping, sen svängde vi förbi media markt på vägen hem fr att köpa en ny sladd till datorn.

Nu ligger jag i sängen med Milton brevid mig, tänkte att han skulle sova en stund medans jag kollade på gårdagens Grey´s som jag missade. Milton verkar inte tycka som jag då han ligger och leker för fullt och asgarvar varje gång jag tittar åt hans håll. Det konstiga är att han knapt sovit på hela dage bara ca 20 min när vi åkte till fia kanske 5 min när vi var ute och gick och sen 3 min på vägen hem och i vanliga fall brukar han sova minst 3 timmar på dagen.

ja ja sålänge han är glad.


jag och fia en annan dag.....

I går dog laddaren till min älskade dator....

I går dog laddaren till min älskade dator... Och den börjar redan användas som avlastnings plats. Känner mig nog lika ledsen som jätte spindeln jag dammsög upp. Fortsättning följer.


Det här med vagnar...

Kan tänka mig att det finns fler än jag som har liknande problem när man ska välja vagn till sin lilla.
När Milton låg i magen så testkörde jag en kompis urban jungle och vart såld. Införskaffade en sådan och den har varit toppen på grusvägar och stigar här ute på landet. Men nu när man blivit lite större och vill sitta upp och titta på sin omvärld när man är vaken blev det ett litet problem, (och liggdelen är så att min stora bebis får plats på milimetern just nu).
Sittdelen är bara frammåtvänd, Jag känner att han är för liten för att sitta frammåt och enligt forskning är det inte bra heller av olika anledningar.

Jag köpte då en teutonia cosmo, smidig, liten och lättkörd i stads miljö. Sittdelen är vändbar åt båda hållen. Nackdelen med den vagnen är att hjulen är plast hjul så vagnen blir väldigt skumpig på vägarna här och det sägs att sittdelen är liten (låg i ryggen) så den kanske blir för liten snabt. Men jag tror det nu finns luft hjul att köpa till??

så har vi resevagnen chicco liteway som vi fick i julklapp inför egypten resan, den är toppen och inget att klaga på.
Litewayen ska vara kvar, men hur ska man göra med dom andra? sälja urban junglen eller spara den och sälja teutonian efter sommaren när han blivit större och kan vändas frammåt? sälja liggdelen till urban jungeln och spara båda för att se vilken vi vill ha sen???


teutona                                  Urban jungle                                      chicco liteway

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


Kryparen

Nu ska jag ta hunden och gå ut på långpromenad innan en unge i minuten börjar, skulle bara visa hur duktig liten unge jag har som kämpar på med sina krypförsök...


i påsk ägget?

till mig...

Till Milton

från:  bluebox.se

underbara lördag

Trött som attan är det nog dax för mig att hoppa i säng nu, full fart hela dagen. Först mötte jag och min bror upp Lena och Mattias på vissualiserinscentert C inne i stan, kollade utställningarna och killarna gick på en 3D visning innan vi åt en sen lunch och skildes åt. Jag johan och Milton drog vidare till Hageby för kläd shopping åt Johan. Väl hemma vid 17 tiden var det matlagnings dax igen och sen fix och styr med Milton innan han skulle lägga sig.

Milton har vart på världens skratt humör hela dagen, han skrattar så högt och hjärtligt så folk runtomkring inte kan låta bli att skratta med/åt honom. först var det när jag och lena drack kaffe medans vi väntade på att 3D bion skulle sluta och sedan på shopping rundan, det var till och med 3 olika butiks biträden som kom fram och komenterade och pratade med den jätte glada bebisen. Min lilla solstråle.


nyfödd                                                     6 månader
vart tar tiden vägen?

mandelmjöl

Nu när min bror är här så blir man väldigt medveten om vad man äter, han är anti socker spannmål och vill inte ha för mycket kolhydrater. Han läser inehålls förtäckningarna på allt och komenterar gärna att det är för mycket socker i det mesta.
Så igår kväll testade vi att göra pankakor på mandelmjöl med varma hjortron till, Björn tyckte nog det var aldeles för o sött men jag gillade det. Nu har vi mandelmjöl kvar så jag tänkte jas skulle hitta ett bra pajdegs recept med mandelmjöl till kvällens taco paj.