fortfarande sliten

Min förkylning vägrar att släppa, och när jag är förkyld drömmer jag så mycket så jag alltid vaknar med huvudvärk. Lördagens aldeles för hårda festande gör inte saken bättre det är jag säker på. Vi hade riktigt kul men aldeles för mycket shots så söndagen låg vi alla i däck och kunde knapt röra på oss.

Idag kommer våran regions komunikatör till jobbet och ska hjälpa till med lite som ska göras om, eftersom jag är butikskomunikatör så ska jag få gå med henne hela dagen, ska bli riktigt roligt och jag ska tjata hål i huvudet på henne med frågor, gäller att passa på när man kan.

vackraste lilla...

0-72b42b09a1bf71f4e9d71f4d5b746c08.png

Kolla varifrån!

vackraste lilla ponny gick super idag. Nu lunch sen jobb och ikväll kommer Lena och mattias på besök.


10:26

godmorgon, fy satan vad sängen var skön idag, hade ingen lust att gå upp men som vanligt vill pudeln ha en promenad och så börjar jag jobba kl 12.
I går kom Anna och Leffan hit hämtade en häst och lämnade en annan, och stannade på mat. Så nu har vi en ny pentagon i stallet.

Ett väldigt hett samtals ämne var så klart Anna Ankas uttalanden, men jag förstår verkligen inte hur det hon säger kan provocera så många? Hon får ju den reaktionen som hon vill. För den delen lever man det livet dom gör så är det klart att man har lite anorlunda syn på saker och ting? jag säger inte att jag delar alla hennes åsikter men det stör mig verkligen inte heller.

annars vill jag mest åka utomlands nu, alla åker utom jag...cattis - cyper, lena & mattias - bulgarien och nu har mamma åkt till turkiet, jag då????


hmmm

oj oj oj vad bra mina nya gummistövlar är, jag och pudels tog en ordentlig skogspromenad i morse. Självklart lyckades vi gå vilse så vi fick lov att vända för att ta oss hem. Men som hon älskar det skuttar som en galning överallt även i lerpölarna.

Så har jag gjort den obligatoriska jagärledigmåstestäda. så nu är kanske huset fint i ca 15min iaf, har bara en stoor hög tvätt som måste vikas. Men skiter i den och åker och handlar lite istället.


på vädret...

5439d9e303a9c2f618e5604f2e96e9ce.png

Kolla varifrån!

på vädret igår sa dom att på tisdag försvinner det bra vädret, bäst att vara förberedd tänkte jag och införskaffade mig dom här!


fredags job

jag försökte mms blogga förut idag men det har tydligen inte kommit fram... undrar vad det vart för fel? får göra ett nytt försök sen. Egentligen är jag ledig fre-mån men björn säger jämt

- man tjänar inga pengar på att vara ledig.

så jag tog lite timmar på min extra job (ja nu är jag ju anstäld på ett ställe så då får det här kallas mitt extra job) närmare bestämt 27 timmar, men på måndag är jag iaf ledig! det är jag värld.

Idag har jag åter vart sådär duktig och ridit 2 hästar och i den här takten borde jag snart vara värld allt jag önskade mig i tidigare inlägg pluss ett par nya ridbyxor, helskodda ska dom vara, jag har svårt för knäskodda!

hästar å så

Idag har jag vart duktig och ridit två hästar, lakrits trollet (ponny hingsten) och robins utopia, båda hästarna var helt ok, lakritstrollet och jag tog några språng över ett litet kryss, ponnier är så himlans okomplicerade bara att styra och hänga med!
Förutom det har jag även hunnit med att diska dammsuga  och tvätta en maskin tvätt. Nu ska pudelsn få lite mat och en promenad för sen ska jag följa med björn när han ska åka och ha träningar, på vägen ska jag tjata till mig en kaffe och donut på McD, jag är sjukt sugen på donut!


det här är varken en ponny eller utopia, men jag har ju ingen fotograf med mig när jag rider (som björn har). så då får man ta gamla bilder. Enda gången någon har tid att fota mig är när björn har hjärnskakning.


Ful katten?



Björn påstår att gråben var ful när han var bebis, rugguggla brukar han kalla honom.

jag säger alltid till svars att han var sååååå söt och sååååå fin med sina blåa ögon och fin mysiga päls....
inte alls konstigt att jag föll pladask för honom??


Fredags mys...

Jag lyckades få med mig björn och storhandla idag, och OM vi storhandladade vagnen var full. sen åkte vi förbi systemet så att även vi kan bli fulla (haha..plats för skratt om ni inte förstog) avslutade våran romantiska utflykt med middag från MAX i bilen.
Tiden flöög iväg så när vi väl kom hem så var klockan så mycket att jag fick lov att åka till jobbet, så jag lämnade stackars björn med alla påsarna så får han försöka hitta plats åt allt medans jag sliter här på jobbet!

om ca 3 veckor är det dax att ta hem min vackra mollie med ligist ungen från betet. Nu är det dax att tämja odjuret fixa iordning Mollies skrud så hon ser ut som häst igen, mata upp henne lite och invänta våren och en ny betäckning... vi ska bara bestämma oss för vilken hingst det ska bli!



Sweet Mollie veckan innan toppe föddes.


för det är ingen vanlig dag

....för det är faktiskt björns födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! som vanligt önskar han sig inget. Det är en av dom stora skilnaderna på oss. jag älskar att fira födelsedagar, jul, midsommar mm. Björn däremot tycker mest att folk är jobbiga när dom ringer och sjunger och stör honom. I vanliga fall hade jag köpt presenter ändå men jag sket i det iår Han fick en tidning och så håller jag på att baka en morotskaka. Men han verkar nöjd ändå!

Nu ska jag baka klart kakan, dusca, fixa mig själv och hinna göra lunch innan 11:30 då jag måste åka till jobbet!

ni kallar det mode...

kläder och mode i all ära men ibland undrar man väl om "dom" inte är ute och cyklar lite i val av kläder FIAs inlägg är klockrent...föresten ser det ut som blondinbella valt ett par ridbyxor åt det billigare hållet???

när vi ändå är inne på ridkläder. Jag hade ingen ANING om att katie price (aka: jordan) hade enn egen kolektion med ridkläder förrän jag hittade den här bloggen på blogg.se´s förstasida, det är ju helt fantastiskt! älskling jag looovar att jag ska bli mer engagerad i hästar/stall om jag i födelsedagspresent får det här.....

 

 


så var det tisdag

Igår var jag ledig, när jag vaknade hade jag inga planer alls för dagen men en status uppdatering på FB kan göra underverk! Cattis som igår åkte till cypern bjöd mig på pannkaks lunch, mycket bra initativ av henne, länge sen vi sågs nu.

På vägen hem därifrån svängde jag in till lena som är mitt uppe sitt tenta luggande och gav henne lite paus. Mint kaffe bjöd hon på, Även dom ska ju ut och resa så passade bra med en snabb fika så det INTE blir sådär långt tills man ses igen.
Idag är bara en vanlig dag med hundpromenad jobb och städandes......


this is how we to it.....

ibland hinner man verkligen hur mycket som helst på morgonen och ibland hinner man knappt få på sig kläderna innan man ska åka, Jag har 1 timme kvar innan jag ska åka till jobbet och jag har redan hunnit äta frukost gått varvet med pudeln sminkat mig och bytt kläder, lagat lunch och satt igång en tvättmaskin, nu är frågan vad jag ska göra under den timmen jag har kvar?

laddar upp lite bilder från förra helgen så får jag lite tid att gå...

  

  

1. sira fick besök av Tim under helgen 2. fixar håret innan utgång 3. på palace
4 & 5. på vägen hem hittade vi en hjälm i robins bil mycket kul 6. kollade när pojkarna tävlade


lugg, färg och andra hårproblem

jag har fått för mig att jag vill klippa någon form av lugg igen, har försökt leta fram kort från när jag hade lugg sist men det enda jag hittar är det här som är på mig och tin midsommardagen -08



här är luggen lite åt det längre hållet, men det är kanske inte så tokigt? så skulle jag vilja färga det carolina gynning mörkt, hon är sjukt snygg i mörkt hår. Men i det här huset blir det nog aldrig aktuellt.... en lugg är nog gränsen!