lovely

i 1 vecka har det fart fullt med folk här hemma, men nu 15 min tystnad och ensamhet det är gudomligt helst skulle jag vilja lägga mig på sägen och sova en stund i tystnaden, men lugnet är snart över jag ska åka och träna och sen jobba och i morgon är det valborg och nytt folk här ska bli kul. Men den här lilla stunden är den bästa på länge....


Nu har jag ny energi!

gnällkärring

björn tycker jag är den sämsta bloggaren som finns pga min dåliga uppdatering.....

jag tycker inte det är så konstigt, känner mig som ett vrak svettig ful fet och labil, det ser ut som skit här hemma och då menar jag verkligen som ett slagfällt, jag har jobbat 11 h lö och 11 h sön, har varit folk här sen i torsdags och i morgon kommer min familj och med familjen även en allergisk lillasyster så det krävs att det är ganska rent här så hon ska slippa bo på akuten.  Inget är kul för någon att läsa om mitt gnäll och min missär......

men jag hoppas björn blir nöjd iaf!

som självmord

05:30 kommer veronica maggios stämma ta mig ur min sömn i morgon - det är dax för inventering igen (annan butik) sen utbildning.......

22:28

oj oj oj ni ska inte tro att det är inte lätt att ha en hjärnskadad man hemma, (även om det är väldigt skönt att han är hemma och mår bra igen) han tycker ganska synd om sig själv och tycker han behöver uppassning på lite av varje och medans han har hållt sig på marken och fixat så har jag fått stått för ridandet idag, det gick bra och var trevligt, får se om han fixar det själv i morgon annars får jag väl ge han en hjälpande hand efter jobbet.

Nu är det egentligen dax för mig att sova (tidig morgon i morgon) men har slängt in ett par vita skor som för tollfället inte var så vita i tvättmaskinen och skulle behöva vänta på att dom vart klara så jag kan lägga dom på tork.


en liten sarah på en STOR akilles

vad händer??

jag ligger här helt ensam, det är så tyst och lite men bara lite läskigt, björn ligger på lassarettet efter att han gick omkull med en häst och fick hjärnskakning. Han var stabil när jag åkte och jag har pratat med han två gånger efter jag kom hem, han skulle ringa vid ca 20 tiden efter han pratat med läkaren en gång till så kanske han skulle få komma hem idag eller veta när jag kan hämta han i morgon.
Han har inte hört av sig än och svarar inte på sjukhustelefonen, jag målar upp skräcksenarion här, är jätte orolig det kommer bli en hemsk natt om han inte hör av sig.

Jag hatar sådant här, är aldeles för lätt skrämd och orolig...

fancy...det har blivit som en ny liten vana att björns bror hans tjej och vi bjuder varandra på mat ett par dagar i veckan, mycket trevligt. och idag har vi bjudit hit dom så jag står och rör i grytorna för fullt försöker vara efektiv slå några flugor så jag passar på att försöka gå in ett par finingar som förhoppningsvis ska få hänga med i sommar och så har jag tryckt ut det sista ur den gamla baginbox:en. Det bästa är att med höga klackar och vin känner jag mig lite mer glammig , näst intill lyxig faktiskt. 

måndag

en fredag med lena playstation massa drinkar och läggdax efter kl 3 , en lördag hos robin med cider jaeger och annat drickbart singstar och sent i säng resulterade i ett härligt migrän anfall idag. Kan väl inte bero på att man blivit äldre? nej tror det bara var en tillfälighet.

Idag har vi vart och storhandlat känns skit jobbigt när man ser hur dyrt det blir men härligt när man väl är hemma och har ett välfyllt kylskåp, sen har jag tvättat sira hon var skitigare än jag någonsin har sett henne men man orkar aldrig ta tag i det men nu är det gjort.


inga ägglekar här inte

uppe och hoppade redan kl 07:00, hästarna ville ha mat och komma ut. så passade jag på att göra klart resten där nere. Sen när jag kom hem hamnade jag här i sängen igen med datorn i knät ett dåligt val val verkligen. Kommer aldrig komma härifrån nu, är skit hungrig men orkar knappt gå och hämta frukost.

när jag väl kommer upp ska jag ta mig ut och göra  någonting, vad vet jag inte men det är fint väder. kanske ska åka en vända och innhandla klart sakerna till björns påskägg. Jag hade en plan på ett roligt gömmställe och en ledtråd för påskägget men eftersom "jag känner mina höns" (ett nytt uttryck jag lärde mig igår) så anade jag att det inte skullr vara något för honnom och mycket riktigt

- Det finns en risk att jag blir så arg så jag åker och köper ett eget ägg.

så vi skippar nog det där med roliga lekar för att få sitt påskägg, för sira och grållen är väl för korkade för att kunna läsa ledtråden...


man kan inte undgå


att det är vår när.......

- sira har tagit årets första utomhusdopp
- man kan vistas ute utan jacka
- man kan rida på utebanan
- Man inser att nästa invenstering borde vara en grill
- Det börjar komma föl (själv får man vänta en månad till)

fixibland är man förtjänt av lite nytt till hemmet, kuddar en ylle filt som passar perfekt nu på våren och en löpare till bordet.
nu är det lite finare här hemma.

12:an

det sägs att tjejer ska vara sega, ta lång tid på sig att göra sig iordning... hur kommer det sig då att jag sitter färdig och får vänta på 2 st pojkar??
bara dom är färdiga så ska vi ge oss iväg till min svåger (heter det så när det är björns bror??? ) och hans tjej för att (om) inviga deras nydöpta bar 12:an med lite smått och gott, vi får se om jag får med mig dom andra hem med tanke på att dom inte har något arbete att gå upp till i morgon.

Det ser ut som någon har haft

MMS

Det ser ut som någon har haft något Otalt med en negerboll...


09.17

godmorgon

jag ligger fortfarande i sängen och tar det lugnt ,men ska strax gå upp väntar och hoppas på att solen ska visa sig,känner att jag har lite träningsvärk från igår men efter en promenad med sira och en uteritt på lillan är nog musklerna mjuka igen.
ikväll är det jobb och så kommer våran franska halvtids innebonde, och i morgon kommer lena på besök,trevligt som bara den och som lena sa

- är det fint väder går det att grilla.......

Pudel mys på hög nivå... Men

MMS

Pudel mys på hög nivå... Men husse säger att det är dax att gå ut och jobba och matte ska iväg och träna...