last night

idag har vi vart en sväng på norrköping horseshow och glott på några klasser, ska bara få i oss lite mer alkohol sen återvänder vi dit och festar. får se om vi blir kvar där hela kvällen ellrom det hela slutar i norrköping city.
Lite tristär det att det är sista kvällen på min lediga vecka sista kvällen med fia för den här gången sista kvällen för alkohol på ett tag men det betyder väl att man får köra riktigt hårt ikväll.....

en vecka i turkietjag är hemma efter en underbar vecka med sol bad drinkar och annat skoj, lite sliten efter en natts resande. På båtturen vi va på lyckades vi även få en skymt av delfiner....det var helt klart en av veckans höjdpunkter, ska se om jag lyckades knäppa något kort som ser ok ut. Ikväll blir det grillning och imorgon kommer Fia, hon ska vara här hela veckan så det fortsätter väl med drinkar och grillning, men det tycker vi om. Vi hoppas på bra väder så inte all solbränna försvinner på en gång.

nytt i köketen snabb vänta in på jobbet och då visade det sig att äntligen hade U.S. polo muggar och skålar kommit. Så nu kan vi slänga dom fula kaffekopparna och skålarna som är kantstötta och slitna.
Dom är så fina så jag vill gnaga av mig armen!

föresten odöpta fölet har fått namn: Sweets top notch

så om några år får ni se upp ute på tävlingsbanorna

ett odöpt föl
baby boom???

00:20 är väl kanske ingen konstig tid att vara vaken en lördag, men har man jobbat 11 timmar vart och ätit middag på kvällen och råkat dricka några glas vin och sen sitter och tittar på björn och sira som sover gott i sängen kan man lätt bli lite sliten, jag har stor lust att välta ner något så dom ska vakna. Sen när dom ser förvånade ut säger jag bara "hoppsan väckte jag er? det var inte meningen"

Men väntar man föl så gör man, 01:30 är nästa tiden att passa sen blir det björn som tar 04:00 då han ska vakna för att förbereda 3:års hingstarna som ska på 3 årstest i morgon. Jag är nervös, hade jag inte varit mörkrädd (och det hade vart 10 grader varmare) hade jag vart i stallet dygnet runt.

pics.   

tog med kameran när jag och sira åkte till stallet i morse, hon är så vacker min häst trots sin ENORMA mage, sen fick jag lov att fota dom små lammen, får är så enormt söta nästa kort är kanske inget sött men min fläta vart så fin....(nu är den dock förstörd efter gräsklippning & dyl) sista bilden är max och matildas 2 åring "lilla corial".

09:18

god morgon, idag är det strålande sol ska snart ta en promenad med sira och efter det ska jag som är mannen i det här förhållandet ta och påbörja klippning av gräset, vi har väldigt mycket gräs. Onödigt mycket till det lilla lilla huset men det blir lite motion iaf. Sen en sväng till gymmet innan jag börjar jobba.

Måste ligga i lite extra nu, om en vecka åker jag till turkiet, ska bli underbart även om det är en arbetsresa.... resten av tiden ska jag sola, bada och träna dom har ju ett fitnes center på hotellet så det kan ju inte vara så svårt att skippa några drinkar för att ägna tiden på gymet?? (eller)


it´s britney bitchbritney kommer till sverige, det skulle vara en väldigt fin kärleksgåva att bjuda på.
Hon spelar även i paris, det skulle vara ÄNNU mer kärlek om jag fick åka dit och titta på henne.

det här är inte riktat till någon speciell person, den som känner för att ge mig kärlek få ett litet tips på hur ni ska göra.

skön dag

regnat hela dagen kommer hem är frusen sätter på mig massor med kläder för att gå ut och rida lillan, vad händer lagom till jag börjat rida? strålande sol och en genom svettig sarah.
Fast även om ni tror det så är jag inte bitter utan tvärtom väldigt glad idag, haft utbildning (utvecklingstörning & komunikation) 8-16 gått en promenad med sira och ridit en häst, är lite lagom seg men glad. Jag längtar lite efter björn han skulle mysa av att umgås med mig idag så han inser att jag inte är bitter.


fyfan vad bra jag är ibland

idag har jag vart ganska duktig, lämnat in tidraporter på ett av mina tre jobb, sytt upp och hängt upp nya gardiner i vardagsrummet städat kök och vardagsrummet, bakat en ananspaj åt björn (han va lite bitter pga deklaration och annat företags joks) fixat stallet, hängt tvätt, promenerat med sira och kört min (ev kommande) svärmor till jobbet då hon missat bussen.... ja det var nog allt .

nu ska bara björn bliklar med sista hästen sen ska vi åka och lämna alla papper på skatteverket, men bara om jag får en hamburgare på max, jag har i flera år trott att jag inte tycker om max men det gör jag, jag älskar max.