söndag

 


lyx livet i dalarna

Det är verkligen rena rama lyxen att vara hemma hos familjen. Ta t.ex i morse efter morgon promenaden så hoppade jag och Milton in i duschen när han var färdig duschad var det bara att öppna dörren och ropa så kommer mormor springandes och tar bebisen. Jag kunde i lugn och ro duscha vidare, klä på mig, sminka mig och dricka lite kaffe sen fick jag en färdig klädd Milton i famnen.
Eller nu på eftermiddagen så har jag haft förbud att komma nära bebisen då min lilla syster tagit över ansvaret i ett antal timmar, jag har roat mig med att gå på hundpromenad med min bror och vandrar runt lite oroligt för tydligen vet jag inte riktigt vad man roar sig med när man inte får vara med sin bebis. hade jag vetat det här så hade jag nog inte tackat nej till att åka till mora ikväll för lite utgång.

Och inte tala om att jag hela tiden får nybrygt kaffe, lagad mat och tvättade kläder. I morgon får jag och Milton även skjuss till och från rättvik när vi ska kolla på tävlingar, så jag behöver inte ens köra själv. kanske kan medverka i något av alla "lyxfru program" snart!


Flyinge - Norrköping - Dalarna

Tiden går fort när man har roligt,  hunden har haft en del veterinärbesök Milton har fram till nu besökt BVC en gång i veckan han har varit på hörsel test (han hörde som han skulle). Helgen som va har vi varit nere i skåne och kollat in breeders finaler (unghästar) och haft lite mini semester.
Mycket fina hästar, lite shopping och trevligt umgänge. I morgon åker jag Milton och sira till dalarna och hänger lite med Miltons mormor moster och morbror, på söndag ska vi kolla på när Tin tävlar och förhoppningsvis är både mamma Eva och Svea med så jag får träffa dom lite.
Vi får se när vi återvänder hem igen......

 


Nu åker vi och kollar på Lotta Björe träning!


Inte så svårt att förstå att ens hjärta nä...

100media_imag007 (MMS)

Inte så svårt att förstå att ens hjärta nästan gör ont av kärlek när man ser det här. Tänk att en sådan liten figur kan väcka så mycket känslor. Inte bara positiva, i typisk "Sarah labilitet" har jag redan ångest över att missa framsteg han gör, att jag ska glömma bort att vara närvarande pga min inre stress. Det räcker att han möter min blick på morgonen så har jag glömt nattens bestyr.... Det är sjukt , 27 dagar gammal och styr redan mitt liv.


morgon stundBåde sira och Milton sover fortfarande, Björn är på tävling. hade det inte varit för att katten kom in och skrek efter mat så jag var tvungen att gå upp och inse att det var svin kallt utanför täcket kanske jag hade legat kvar fortfarande jag med.
Men jag klagar inte, det är ganska så mysigt att tända en brasa dricka lite kaffe och kolla på nyhetsmorgon. snart är det full fart på alla så jag passar på att njuta lite.


Mitt i allt kaos då jag försökte hinna dus...

100media_imag005 (MMS)

Mitt i allt kaos då jag försökte hinna duscha bort svett lukten, göra lunch (som jag sen inte han äta) packa i ordning bebis och komma iväg i tid för dagens IKEA besök, så knackade post kvinnan på dörren och levererade dom här fina blommorna! Buketten va från mina snälla arbets kamrater. Det gjorde mig glad!


vart tar tiden vägen?

Tiden går så fort, allt för ofta önskar jag att jag kunde stanna tiden för en stund och få stanna kvar och njuta lite längre av vissa stunder. Ibland blir jag lite rädd för att tiden som är nu aldrig kommer komma tillbaka och att jag inte tar till vara på den.
Men det kommer bara fler och fler underbara stunder och jag försöker njuta av dom och spara dom i minnet så jag kan ta fram dom vid mindre tillfällen man behöver positiva tankar. För det behöver man.

Idag har vi varit till katrineholm och besiktat en häst, Milton sov hela tiden. I morgon kommer BVC på hembesök (björn trodde dom var ute efter oss, men jag förklarade pedagogiskt att det är normalt och dom gör hembesök om dom har tid) efter det blir det en sväng på babyland sen en lugn eftermiddag. På onsdag tänkte jag vi skulle ta oss en sväng till IKEA med förhoppningsvis både fia och lena som sällskap, resten av veckan ser väldigt lugn ut.


Nu är det sov dax för oss, pudelns böld ha...

100media_imag004 (MMS)

Nu är det sov dax för oss, pudelns böld har spruckit och mediciner är insatta. Jag har haft huvudvärk hela dagen och verkligen försökt allt, gått ut och gått tagit värk tabletter druckit massor med vatten (vilket jag trodde var felet) men inget hjälper. Nu känner jag mig febrig, men det är nog bara pga huvudet och försvinner nog av lite sömn. God natt