En nykastrerad katt som ännu inte vaknat t...

100media_imag000 (MMS)

En nykastrerad katt som ännu inte vaknat till liv! Stackars gråben


när allt bara är bra...

 

Haft en riktigt bra helg, i fredags tog jag med mig Fia (som äntligen tagit sig tillbaka från göteborg) hem på fredags mys med hemmbakad pizza chips och popcorn.
Lördagen var det tävlingsdags för björn igen 6 hästar var på plats och över lag skötte dom sig bra. Kvällen var lugn och efter att jag lämnat av Fia i stan så hamnade vi  framför TV:n.

Idag Har vi haft en riktig familjedag i Linköping där IKEA, hööks, djurmagasinet babyland och cervera besöktes.
Fick en hel del bra kaker med oss hem som;

en fotölj till big heads "rum", bestick, vinglas,
sporremmar, kattmat, Kosta Boda glas en tavel list m.m

Men det bästa av allt är att få göra något "vanligt" tillsammans bara vi två.

Nu ska vi strax ut och kvällsfodra alla hästarna innan jag tänker krypa ner i soffan och kolla på bridget jones dagbok, en riktig må bra film.


han är klok den där Mads...

livet består av 29.000 dagar, av dom dagarna sover vi bort 10.000 och arbetar ytterligare 9.000.
vi tittar på TV i ungefär 2.000 och sitter dessutom framför datorn allt mer.
och hur många dagar går bara åt, till ingenting?

Dom tar fort slut alla dagarna. så var rädd om dom.
för livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns.


23/8

Det händer grejor på uddens gård, visa saker roligare än andra.

I lördags var vi på dop i stockholm där björns systers son sixten döptes. Ett jätte fint dop i en liten mysig kyrka med fin solosång och sen avslutande mat/fika hemma i deras nya bostad.
En liten parantes på den resan var att på vägen dit går våran bil sönder strax innan nyköping vilket slutade med att den fick bärgas till närmaste verkstad, så den står nu någonstans i nyköping och väntar på att kollas upp.Igår var det tävlingar för björn som jag var och kollade på, alla hästar skötte sig och Corina RAA (som min mollie är mamma till) gjorde 2 st noll rundor och är nu färdigkvalad till semifinalen för 4 års championatet.Min 1 åring Sweets top Notch har fått en ny ägare, Dessie (gammal praktikant och numera lite tävlings hästskötare åt björn) är den lyckliga. så idag fångades han in från sitt somarbete och transporterades iväg. Kul att han kommer vara i närheten så man kan ha lite koll och tvinga henne att visa på 3:års test m.m det är ju trots allt min första egna uppfödning (även det en avkomma efter Mollie såklart).


Prinsessan!

dsc00662 (MMS)

Prinsessan!


välbehövlig ensamtidjag och pudeln är hemma själva i kväll, OM vi njuter.
Och vi ska njuta på bästa sätt, hussen fick fixa sin mat själv när han är ute och åker så vi drar på oss myskläderna lägger oss i soffan passar på att kollar på vad hussen skulle säga "missär TV", skiter i disk tvätt och matlagning äter istället något snabblagat och super gott.....tomtegröt till huvudrätt och godis till efterrätt, det här kallar vi lyx!

men tur är att hussen kommer hem till kvällen så vi slipper vara mörkrädda.


höst? jag gillar...

Idag är det nästan lite höstväder ute, tråkigt tycker dom flesta SKÖNT säger jag som behöver all svalka jag kan få. Dom här gravid svettningarna kan få vem som helst att längta tillbaka till vintern.

Jag kommer ihåg när Svea (som för övrigt fylde 2 år här om dagen) låg i magen, jag ville sitta i solen vad vi än gjorde medans stackars Tin helst av allt höll sig i skuggan, När vi övernattade ute i deras stuga var hennes bästa vän AC:n i sovrummet medans man själv låg och småfrös hela natten.
"Så farligt kan det väl inte vara tänkte jag", Men nu vet jag bättre och tar tillbaka allt för det är värre än man tror att vara konstant överhettad.

förlåt för allt jag tvingade med dig på.....men vilken puma hon var, här midsommar dagen 08 med svea i magen.


mina pollar

I går tog jag mig äntligen iväg och kollade in mina hästar lite, och det var verkligen på tiden Toppe såg jag väl senast i mars någon gång Mollie där emot var hemma en sväng mellan betäckningarna i maj.
Mollie var sig lik, alltid fin och välmående, den lilla såg väl ut som 1 åriga hingstar som gått på bete hela sommaren gör... lite "jagväxerharfullblodshalsochlitehängmage" Men vackert huvud precis som sin mamma och en dag kommer han nog vara lika fin som storebror spooky.

På torsdag kommer Mollie hem på en liten blixt visit för fixning innför fredagen då hon tar sin husse med sig och åker till vreta skolan på premiering.

 

inte helt olika varandra sweet mollie & sweets top notch?


nedräkning

......58 dagar kvar, det är ingenting. Jag kan inte riktigt förstå det?

jag längtar som bara den men samtidigt skrämmer det mig, kommer jag verkligen fixa allt? ena dagen känns allt lungt och min filosofi är "det ordnar sig, inga problem alls" nästa dag känner jag panik och undrar vad jag har gett mig in på. Inte konstigt att man är trött hela tiden och får huvudvärk, ett under att huvudet inte kokat över än.

58 dagar, det är ingenting. det är sjukt vad snabt tiden går, men ändå så långsamt.....