kör bara kör

Jag läser en hel del bloggar varje dag och igår när jag tog den vanliga rundan så läser jag först

Det här och nickar igenkännande, inte för att jag fått några fin fina erbjudanden som jag tackat nej till utan mer till det här: "Man sitter kvar i sitt lilla hörn. Sitt patetiska tråkiga hörn där ingenting händer men det är ju iallafall tryggt."

sen fortsätter jag min rundvandring bland bloggarna för att mötas av

DET HÄR och blir så fruktansvärt avundsjuk på Malin som är så duktig. Hon tycker det fanns för dålig kunskap i hennes stad gällande träning efter graviditet och gör slag i saken, hon utbildar sig . Bara att köra liksom.

Det är bara att inse att för att slippa helg arbete och sena kvällar och få bättre inkomst krävs det någon form av utbildning, att sattsa på sig själv. Tydligen får man inte värsta bra erbjudanden kastase på sig medans man går här hemma och väntar tydligen. Nu är det dax att växa upp och bestämma sig för vad man ska bli när man blir stor (helst innan Milton hinner växa upp och flyttar hemmifrån, utbildar sig och skaffar egen familj.)


dagens bebis har på sig en ny linne boddy ...

imag0120 (MMS)

dagens bebis har på sig en ny linne boddy från Lindex (känns som höstens bästa köp att ha under tröjor för att slippa knöliga armar.) byxor från h&m som även dom är lite favoriter så nördig som man är funderar jag på att skaffa ett par i varje färg.


worlds

Nu är min mamma och storebror  här och vi har för några dagar en fungerande dator. I lördags var vi som sagt på kolmården och igår åkte vi till kolmården igen men besökte tropicariet, väldigt trevlig och en lagom utflykt om man inte vill vara borta en hel dag. I går lyckades min bror få ut hård disken från min trasika dator och den ser iaf inte ut att vara kaffe skadad så idag ska vi åka och köpa någon sladd som man kan ha för att koppla in min hård disk i en annan dator. Då kan jag förhoppníngsvis rädda mina kort. Hemska tanke om alla kort på Milton skulle försvinna. Vi har även hunnit med en dag på stranden med lena och isabelle, men dom korten tar vi sen så slipper det bli 1000 bilder i samma inlägg.