förändring förnöjer



jag är sugen på att färga mitt hår åt det röbruna hållet, men vet inte om jag vågar. Nu har jag varit blond så länge och samma sak var det innan jag vart blond, då hade jag haft mörkt hår många år och jag trodde att jag skulle se ut som ett blekt monster. Men så illa är det väl inte? och jag är trots allt född blond. Men är lite sugen. tåls att tänka på.


I dag fyller Milton 5 månader, tiden går f...

100media_imag029 (MMS)

I dag fyller Milton 5 månader, tiden går fort när man har kul. Annars har det inte hänt så mycket idag, hjälp min lilla syster med hår naglar och smink innan hon drog i väg på party. Nu ligger jag i badet med en hår inpackning och en gin & tonic dricka och sen ska jag och mamma äta lite öst och kex för att ladda. I morgon drar flytten igång. En väldigt bra lördag kan jag tycka.


Snickerskakor

idag höjde vi blodsockret lite och gjorde mina favorit kakor all time. det bästa är väl hur enkla och hur snabba som är att fixa.



Ingredienser

2 dl sirap
1 dl socker
1 dl cocos
1 burk jordnötssmör
10 dl  cornflakes

Garnering:
ca 400gram blockchoklad

smält sirap, socker, cocos och jordnötsmör i en kastrull. i med cornflaces bred ut på en plåt. smält chokladen och smeta ut över. låt stelna


Bad boy

 

tur man har en mormor som haft 3 egna småttingar och har massvis med små ideér vad man kan hitta på för att roa en liten plutt. Lycklig knubbe får bada i diskhon med deciliter mått som badanka.


la family

I morgon är det dax för mig Milton och pudeln att åka till dalarna,  jag påbörjade packningen i förmiddags men sen hände det inte så mycket mer. vi blir borta 1,5 vecka så kan vara bra och ha med sig lite mer än några trosor och en kjol. Men jag årkar verkligen inte fortsätta så antagligen kommer jag rafsa i lite saker i morgon, jag vill komma iväg skapligt tidigt. Men det mesta går att hitta hemma hos mamma och är det kläder som fattas har min lilla syster en skaplig garderop som kan stå till tjänst.

Ska i vilket fall som helst bli skönt att få hänga lite med familjen, jag önskar verkligen dom kunde bo lite närmare så jag kunde hänga med dom oftare.


min mamma i egen hög person


google

Google måset vara en av dom absolut bästa sidorna som finns, där kan man hitta allt. Som nu när min första visdomstand är på väg så kan jag googla och kolla symtom m.m istället föe att lägga en förmögenhet på att gå till tandläkaren. Kanske man kan googla hur man drar ur en tand??

Nyss googlade jag även på paj recept så jag fick lite ideér och lyckades så få ihop en helt ok paj på hopplock ur en tom kyl och frys. vad gjorde man innan google??


längtar och drömmer




Så mycket fina vår/sommar kläder som börjar komma, såhär vill jag och Milton se ut. eller JAG vill att vi ska se ut såhär och han har faktiskt fortfarande ingen egen vilja när det gäller kläder, så man får väl passa på och styla honom så länge man kan.

Nu är nog jag och resterande sverige (jag kan inte tänka mig att någon innvänder) trötta på kyla, jag vill se mer uppknäppta skinnjackor solglasögon och bäbisar utan overaller. jag vill se Fia få fina fräknar eftersom jag inte har några egna jag längtar till och med efter att se alla bondbrännor som man hittar gott av här på landet där semestrar är sällsynta.

jag behöver sol och värme för att må bra.


Bebis babbel

Att bebisar växer fort vet väl alla, så det blir en hel del kläder som läggs undan. Även om jag fick låna hen hel del små pytte kläder så har vi hunnit fylla en kartong med urväxta kläder, då är det tur att ens vänner ser till att sätta nya bebisar till världen som kan fortsätta användandet. I lördags gick vi igenom allt.



ja som sagt vissa saker var lite små....
Nu längtar vi till juni då den lilla bebisen ska dyka upp, jag vill hålla och sniffa på en liten färsking.
Min egen har slutat lukta ny bebis, undrar när det försvan??


lördag

Huset fullt igår kväll hemmagjord pizza och några glas vin intogs medans vi kollade melodifestivalen och QX galan. carina berg är utan tvekan en av mina favorit programledare. Lena hade med sig sin systemkamera så nu finns det ännu fler bilder på Milton och jag är ännu mer avundsjuk på kameran.
Kanske dax att örja jobba lite snart så jag kan få en egen.

 
 


djurmönstrat.

Vilken strålande fin dag lite väl kallt bara, mina kinder var ill röda och pudelns trippade på tå för tassarna vart kalla på våran morgon promenad. Bara Milton ätit lite lunch så tar vi en sväng mot staden, Björn skulle tydligen ha vin och Milton behöver mat. Jag? jo jag vill ha en leopard mönstrad scarf, kan tycka jag är värd det. När man har en liten skit som växer snabbare än kläderna kommer hem från affären blir det lätt att man själv får gå runt i gamla trasor.



så skulle jag vilja vara lika smal som kate moss, men vänta bara efter mitt dalarna besök är det dax att börja träna igen.


eftermiddag

Klockan är snart fem och det är fortfarande ljust ute och det tycker jag är underbart. Mindre underbart är att jag är döds trött, eftermiddags dippen är på max idag och jag önskar att jag kunde få lägga mig och ostört få sova 30 min. Men jag har en pigg bebis och en hund som egentligen skulle behöva gå ut och gå, skönt skulle vara om någon kunde komma hit och ta med bebis och hund ut.
jag skulle inte klara mig utan mina vapendragare men bara någon gång ibland skulle jag hoppa av glädje om någon erbjöd sig att roa dom lite.
Men om jag trycker i mig ett russin paket och lite kaffe och släpper ut hunden själv en stund så blir jag nog som folk igen.

jag har påbörjat en igenom gång alla bilder på Milton, börjar bli dax att skicka iväg lite för framkallning annars kommer hela min stora inkomst jag får för att vara hemma med honom gå åt. Sjukt vad med kort det finns och han har en vecka kvar till sin 5 månaders dag. Min älskade lilla unge....det finaste och bästa jag gjort i hela mitt liv.










god morgon

Fredag betyder helg och let´s dance, i morgon kommer Lena hit och sedan är helgen nästan över. Inte på något bittert sätt utan bara av glädje, på onsdag åker jag och klanen till dalarna igen bl.a för att bistå som flytt hjälp åt min mamma som ska flytta hemmifrån, jag har en hel del flytt hjälp att betala till baka. Närmare bestämt 8(!!!) gånger.
Sa jag något om att jag tror jag har zigenare i blodet? så många gånger kommer min mamma aldrig flytta, som tur är kanske ska tilläggas.

nu är kaffet klart....


gahh..

godmorgon till alla som inte har en liten morgonpigg miniatyr människa i hemmet och ni andra som har lyxen att få sova längre än till klockan 6. Vi har hunnit äta frukost vart ute och gått med hunden och fixat lite. NU sover milton förmiddag, och jag känner mig seg och sliten idag.
Tänker nog inte göra någonting idag förutom att åka och mata katten Nisse åt svärmor & micke som är i spanien en vecka. Jag vill ha sol ja med, och lite mer sömn.


mini me och jag på arlanda


Min dröm...

....Någon annans verklighet



finns ute på hemnet.


Lite bacon burgare såhär på en fredag. Sen...

100media_imag024 (MMS)

Lite bacon burgare såhär på en fredag. Sen blir det att som så många andra kolla på let's dance.


morning

Egypten och sverige har bara en timmes tids skilnad, att det kan göra så mycket? Så här sitter jag och väntar på kaffet medans jag frenetiskt kliar på min sönderbitna kropp, var det något förutom kameler och araber det fanns mycket av så var det någon form av mördar mygga. Från vaden och ner till tårna är mina ben jämn tjocka, snyggt som tusan är det.
Kändes lite trist att komma hem igen, värmen och hotell rum är min grej.


Egypten - bortom kaoset