sicknes

igår efter jobbet drabbades jag av en härlig släng av magsjuka, minns jag rätt så var senast jag hade den hemska åkomma i 6:e klass dagarna innan jag skulle åka till cypern.
till cypern kom jag levandes, så mest troligt kommer jag gå levandes ur det här med även om det efter en natt boendes på toalett golvet med huvudet till större del i toastolen känns precis tvärt om.

Jag räknar med att jobba som vanligt i morgon, ska bara överleva resteb av

ibland....

.... känns allting bara upp och ner.

tur att jag har pudeln


utbildning

Kommit hem efter 2 dagar i Linköping, dag 1 var det ombyggnad av butik och idag har vi haft komunikatörs utbildning som det så fint heter. Så nu är jag fullproppad med nya ideer övningar info färgkartor varulägg m.m

Verkligen 2 toppen dagar. Kanske att jag är lite nördig men jag trivs verkligen i den staden, att få gå genom ett soligt linköping bland all morgontrafik, cycklar och människor som är på väg till olika ställen gör mig glad, där trivs jag.

Att flytta till linköping är inget alternativ det vet jag, men det här med nytt boende ger mig ångest och enorm stress . Tiden går så fort, här finns INGEN plats för att förbereda ordna osv och ska man hitta lägenhet (?) så är det dax att börja leta för det tar iaf minst 3 månader innan man får flytta in NÄR man har hittat något.
 sommaren vill jag kunna njuta av utan att vara konstant stressad...det kommer jag vara ändå! 

  

Men em/kvällar som kommer nu gör att man älskar att bo på landet.


bara en vanlig torsdag

Hade sån tur idag att en av tjejerna från stan kunde komma och ta stängning hos oss så vi fick sluta lite tidigare efter 3 dagar med 11 timmars pass. Passade på att ta en lång promenad med hunden, skönt och välbehövligt med lite frisk luft och att få skingra tankarna lite.
Det är så mycket som snurrar där uppe hela tiden, mycket som ska planeras och fixas och allt för ofta känns det som jag är ganska så ensam i allt det här. Tiden finns tydligen inte nu och kan inte sluta undra när den någonsin kommer finnas?

Så passade jag på att borsta tonvis med vinter päls från min häst, klippa hennes man och pälsglansa svansen.
Nu skiner hon som den prinsessa hon är.
Nu är det bara att ta tag i packningen för i morgon åker jag till dalarna firar påsk och försöker träffa lite folk som jag träffar aldeles för lite. Men viktigast av allt är att jag ska bara ta det lugnt  bli bortskämd av min mamma och slippa tänka på allt.