Det går bakåt

Senaste veckan har Milton på riktigt börjat rulla, vrida och åla omkring, han gör riktiga försök att ta sig upp i kryp ställning men än så länge tar han sig bara bakåt.
Idag när han låg på sin filt på golvet och fixade med leksakerna medans jag gjorde iordning hans mat så hör jag ur han "ropar" och när jag kommer in så har han backat sig in halvägs under tv bänken. Söt unge, gäller verkligen att ha koll på honom nu.


Tog en sväng och köpte lite nya bodys efter lunch, har förut spanat in några fina billiga både på NameIt och cubus men nu fanns det såklart inte  några storlekar kvar, var väldigt urplockat i alla butiker känndes det som. men vi hittade 2 på lindex och 2 på kaphal, där blev det även 2 strumpor.

god morgon..

... insåg i morse när jag skulle klä på bullen att det inte bara är en jacka han behöver, helt plötsligt är nästan alla hans bodys (bodysar?) för små. Blir nog en sväng och leta några nya, det känns lite för tidigt för att gå naken än.

Ikväll kommer min bror på besök och stannar över helgen, så i morgon får han hänga med till badhuset tillsammans med mig cattis och alla ungarna. På lördag tänkte jag att vi skulle besöka visualiserings centret C som finns här i norrköping, tror att det kan intressera honom med. man måste aktivera honom lite så han inte blir uttråkad när han väl kommer och hälsar på.


en bror in action

O som i onsdag

Milton har precis somnat, känns märkligt att det fortfarande är ljust ute och han ska sova för kvällen. Det är väl en av få gånger det är bra att han inte har några fönster i sitt "rum". Jag tänkte jag skulle hinna laga lite Milton mat för infrysning innan det är grey´s.

Idag har hela familjen (kors i taket) varit och handlat mat till oss människor och sen mat till kusarna innan vi åkte in till city för att hämta ut björns nya iphone. Försökte att hitta en vår jacka till Milton men det är inte lätt, dom som är snygga finns antingen inte i hans storlek eller så är dom för dyra. Hittade en fin HH jacka igår och idag såg vi en fin på PoP men dom kostade runt 600 och vi vet inte om det är värt att lägga så mycket när han snart har växt ur den?? Men eftersom vi inte lyckades vara överens om någon annan så kanske det slutar med någon av dom ändå.


Väl hemma igen tog jag och sira en promenad medans Björn gav Milton mat och försökte få igång sin nya telefon, gick lite sådär. Sen en dusch och pyamas för Milton innan han fick lite välling och somnade på ett kick.

"Soul of my soul, heart of my heart
The greatest treasure of my life that's what you are
Soul of my soul, child of my heart
I love you more than you know, soul of my soul

Into this world
We come with a heart that's open wide
And the best of this life
Is all I ever want for you
The love you believe in, your every dream
Your every passion
In time I know you'll come to see
Nothin' means as much to me"

3 års kalas

 

 

 



1. rosa grädde 2.utslagen milton 3+4 .paket öppning

3 år?? tiden går fort, det känns som det var så nyss som jag mötte familjen Brandow i hedemora för fika och för att få se det lilla underverket. Det känns inte som det var 3 år sedan jag vart tillfrågad att bli gudmor/fadder åt det lilla knytet som låg i en bilstol och sov. Nu är hon så stor, hon pratar bättre än många 4 åringar och har kommit in i den rosa perioden som jag tror många flickor har någon gång i livet.

Vi åt 3 olika sorters pajer, det öppnades så klart en hel del paket och sen vart det rosa tårtor till efter rätt.
proppmätta och lite lagom trötta kom vi hem precis i tid för att hinna slänga på Milton en pyamas ge han en flaska och lägga ner han i sängen innan En unge i minuten började. ♥

utmattad

Oj vad seg jag är efter två dagars arbete, man har verkligen lagt allt om jobbet längst bak i huvudet. Det tog inte allt för lång stund innan man var inne i det igen, men alla människor allt springande och att väcka upp huvudet tar verkligen på krafterna. Men kul var det såklart.


Nu ska jag ta med mig datorn till sängen och lägga mig och kolla på due date, hoppas jag klarar av att håla mig vaken hela filmen bara. Måndag och vardag i morgon igen då, veckorna går så fort och snart är det dax för mig att få min årliga ångest över att sommaren snart är slut. Förmiddagen i morgon blir iaf lung sen ska jag och Milton iväg på 3 års kalas på eftermiddagen.


lördag morgon

Lena och fia väntar på mat

 

Förra söndagen var vi och firade Lena som fyllt 27, och eftersom dom bor i en provisorisk lägenhet i väntan på deras nya som är under renovering och lite dålig fantasi på vad hon önskade sig så fick hon en kväll med bio och middag av oss.

 

Så igår vart det en kväll i Linköping, vi såg black swan som var en ganska svår och förvirrande film stundvis men som i slutet var riktigt bra. Men det är väl inte helt oväntat av en film som fått mycket bra recensioner och vunnit oscars, det brukar inte direkt vara enkla må bra fimer.

Efter bion knatade vi iväg för lite mat på restaurang sol & ris där det serveras vietnamesiskt, vi skippade efter rätten och tog en kaffe på steve´s istället. Proppmäta och nöjda vände vi hemmåt igen.

 

idag ska jag jobba, kommer vara skapligt förvirrad innan jag får koll på allt. man har liksom lagt allt om jobbet åt sidan. men det kommer nog gå hur bra som helst!!


att sakna någon

25 mars 1997 var en tisdag och min pappa fyllde 40 år, jag mins inte dagen speciellt mycket mer än att vi som vanligt firade honom med våffel middag som varje år. Jag minns inte vad vi gav honom i present eller om vi åt tårta. Jag kommer däremot ihåg att han fick ett sådant där jätte stort påsk ägg fylld med olika konstiga sorters stark öl av sin bästa vän. jag kommer speciellt ihåg att jag tyckte ölen med en elefant på och en giraff mönstrad var roliga.

Den dagen var jag lyckligt ovetande om att det var min pappas sista födelsedag, och det fanns inte i min värld att 2 månader senare skulle en man knacka på våran dörr och berätta att våran pappa varit med om en bil olycka och aldrig mer skulle komma hem.

Det går inte en dag utan att jag tänker på honom, han var en av dom finaste och snällaste personerna jag någonsint kännt. Han var en lugn person som älskade sin familj mer än livet. Jag saknar honom så det gör ont även om det snart gått 14 år. I morgon blir Milton 6 månader och det gör ännu ondare i mig när jag tänker på att pappa aldrig får träffa Milton, inte se honom ta sina första steg inte finnas där när han sjunger falskt på sin första skolavslutning eller lära honom cyckla.
Det gör mig ledsen att Milton aldrig får lära känna sin morfar, aldrig få följa med honom på fisketävlingar och få alla hans fiskar bara för att få vinna barnklassen. Aldrig få hänga med på galna skoter turer eller följa med honom till affären för att köpa mjölk och komma därifrån med en hel vagn med bara massa gott. Han kommer aldrig med stor förväntan få hänga med på älg jakt för att inse hur fruktansvärt tråkigt det är att sitta tyst i skogen på samma ställe en hel dag och förstöra dagens jakt genom att fika och babbla ett par timmar och sen tjata ihjäl sin morfar för han vill gå hem igen vilken man såklart får.
Jag ska berätta allt jag minns om min pappa för Milton, jag ska berätta så mycket så Milton får en känsla av att han själv känner honom.

mat för dom stora

Så himla fina cerviser, känner att jag börjar få åldern inne att skaffa något annat än IKEAs billigaste.

skulle vara fint att ha inför alla mina middagsbjudningar som inte existerar men som kanske skulle bli fler om jag hade något fint att äta på?


mat till den lilla

När milton började med smakportioner var jag duktig och gjorde egen mat, och rev eller mosade frukt till gröten. Sen vart jag bekväm och slapp när det var dax att lägga till flera saker i maten. Men nu har jag införskaffat större fryskuber och letat bra recept så imorgon ska det inhandlas lite. sen blir det storkok, kalla mig gärna bullmamman.

Helt ärligt så känns burkmaten sunkig, den luktar smakar och har en konsistens som gör att utan etiketter skulle jag aldrig kunna gissa innehåll. Burkarna är helt klart smidiga att använda till nödlösningar eller när man är borta men där får det stanna.


Lunch tider

Sol älskade sol gör mig varm och glad, vi har hunnit med en timmes promenad innan det blev storm. Sen har vi diskat städat toaletten hängt tvätt och dammsugit. Eller vi kanske är att ta i. Milton funderar nog på att bli komunal arbetare för han sitter mest i sin stoll tittar och skrattar medans jag arbetar, sen vill han ha fika lunch mellis och dyl var 3:e timme???

nu sover han iaf och jag ska göra lite lunch under tiden.


även om vårsolen är underbar, skulle vi gärna ha det såhär istället

världens finaste


Dom här sjukt underbara bilderna tog Fia på Milton i lördag, dom spexade i väntan på att jag skulle bli klar så vi kunde köra Fia in till stan. Det är utan tvekan några av mina favorit bilder.
Vem vill inte ha en egen Milton när man ser det här?

framtiden..

Jag inser desto mer jag läser mitt egna inlägg att den där meningen är ganska konstig, OM jag vill så vill jag bli dekoratör. Det är det jag VILL men jag lindar in det i ord för att det ska låta som något jag bara vill bli OM jag vill bli något. Vem vill inte BLI något??

Vad skulle inte bli bättre för att man har tagit tag i det så man får göra det man vill?

sagt och gjort med enorm entusiasm började jag leta utbildningar, deköratörs utbildningen som jag vill gå hittar jag bara i Leksand. Hejdå entusiasm. Här bor man granne med en av sveriges student städer och norrköping är väl inte fy skam gällande utbildningar dom heller.

Men nej inte ska turen vara på min sida, surt sa räven. Känns som mission impossible att läsa i leksand. Björns verksamhet är inte bara att ta med sig direkt, visserligen är den bara 40 veckor Men med en Milton och 35 mil bort känns det lätt hopplöst.


gung hästar





fåret är helt klart en favorit, men den vita lilla gunghästen hittade jag på antikvitt.se och är väldigt fin den med. Dom två är både barn och vuxen vänliga, det är inte en nackdel att dom är fina för en själv med. Om Milton själv får välja så kanske hopprenen är roliga eller hästen som även är förvaring kanske är mest praktisk?

 

Om jag får välja så är dom fina antika längst ner helt fantastiskt vackra, man kan hitta sådana fina hästar på blocket om ni undrar!! dom skulle få vara dekoration åt mig så kan milton få en blå ren, en bra kompromiss.


varför har inget berättat om blocket?


När Milton somnade vid 19 gjorde jag iordning en kopp te och slängde mig i soffan för att lusläsa hem ljuva hem. Började med att snabb blädra igenom hela tidningen en gång, man måste få veta vad som finns på alla sidor annars får jag ingen läsro. Så mycket Sarah stil, det skulle kunna vara jag som gjort det här numret.

Någon stans på vägen kom jag på att jag skulle kolla något på blocket (kan inte ens minnas vad det var längre), och där vart jag fast. så sjukt mycket saker man kan hitta, ja man hittar väldigt mycke skit men även många fynd. Gamla köks soffor som med lite tyg och färg skulle kunna bli världsklass, skåp, soffor, barnmöbler, tavlor....
hur har jag missat det här?
iaf. där har jag suttit (vill skriva setat men tror suttit är det rätta utanför dalarnas gränser) och glott så jag missat allt vad TV heter, tidningen ligger oläst och jag har blivit trött. hur gick det här till??

tror det är fler än jag som njuter av vår solen?

inspiration



bilder från : parcourrier & zara home


winnerbäck...

... sätter ord på det....

jag kan ha räknat sekunderna som gick
mellan ljuset och åskans dån
jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
om du var på väg hit eller härifrån

det tysta ekot är av ett slag för sig

det kommer ensamt om det är nåt att ha
vad du gör, ta inga råd från mig
jag vet, dom fungerar inget bra

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

det kan vara så förfärligt
det kan vara så bra
om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske var pundigt
det kanske var bra

jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård

jag måste ha träffat din frekvens
diskanten var svagare, diktionen mindre hård
det var som att tonen var en väns

det är lätt att se hur sjuk man en gång var

när såren läker och regnet känns
gör din tolkning, häll mig full med svar
rita figurer och dra en gräns

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

det kan vara så förfärligt
det kan vara så bra
om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
det kanske var pundigt
det kanske var bra

jag kan ha glömt din vaksamhet

jag söker inte mer din sympati
eller jo
det gör jag visst
inga kan ta fel på varandra som vi

jag får liksom ingen ordning på mitt liv
......

Bara en vanlig måndag



Det blev en lunch med arbetskamrat Amelie innan jag hämtade ut min nyckel, det känns bra att få tillbaka den. Man är en av dom nu. Min kod för att logga in i kassan fanns kvar och det kändes bra att prov slå den en gång, nu är jag taggad inför att jobba i helgen och tänker sälja som tusan. Lite måste man väl imponera när vi hunnit få en ny chef under dom 6 månaderna jag varit borta.



Eftermiddagen har jag och Milton hängt på golvet, dom sista dagarna har han tjurat lite när jag lagt honom i gymmet så idag slängde jag ut ett täcke med en filt uppe på så dit med alla leksaker och mig själv. Det var en hitt ca 2 timmar låg vi där med ett litet avbrott i mitten när det hände ett missöde så det blev en snabb dusch och på med pyamas. Milton snurrade runt åt alla håll, ålade sig och for om kring, kryp försöken bli mer och fler även om jag inte kan låta bli att skratta när han bara använder en del av kroppen åt gången (drar han upp knäna under sig åker huvudet ner sen tar han tag och lyfter upp framdelen då åker benen platt pankaka). men klappar man händer och säger att han är duktig får man världens största smajl och så försöker han extra mycket nästa gång.


kissa kungligt


Nu ska vi strax packa in oss i bilen och ...

100media_imag032 (MMS)

Nu ska vi strax packa in oss i bilen och hämta fia sen mot Linköping. Milton är fin klädd i sin nya tröja från h&m. Jag ser halvsides förlamad ut, jag vet. Men Milton blev så rar på bilden så jag vill äta upp honom.


hämnden



I går kväll åkte jag in till Fia för att nästla mig in på henne och hennes student vänners film och wrap kväll. Vi kollade på  Hämnden och åt gott. Jag kan inte riktigt bestämma mig om persbrant börjar tappa sitt utseende och bara se äldre ut? Det blev andra dagen irad jag gick och la mig efter midnatt, man är lite försiktig med det när man oftast blir väckt kl 6.00. Men i morse bestämde den lilla sig för att vakna 05:24 "ååhhhh nej, somna, somna, det är INTE ok före kl 6" var min tanke men efter en flaska så sov vi båda gott igen till kl 07:43. Fint som fisken.

I eftermiddag ska vi iväg på 27års kalas och svulla tårta bullar och kanske en och annan kaka??
Och i morgon föresten då är en STOR dag jag ska hämta ut en nyckel till jobbet, känns bra att få tillbaka sin tillbehörighet och mitt namn ska fort tillbaka på skåp och korgar även om jag bara jobbar varannan helg än.

vaccination = narkolepsi??

om det rådande vädret behöver man väl inte säga så mycket mer än att jag vill lägga mig i fosterställning och sakta avlida? Däremot kan man diskutera det här med svininfluensa vaccinet som har använts i är det 2 år nu? fortfarande inte är ordentligt testat, Finland har dragit in det och slutat ge barn vaccinet redan i augusti. Men sverige då? nej vi fortsätter gärna vaccinera våra små trots att fallen av barn som drabbats av narkolepsi ökat och det visas tydliga samband. Milton kommer aldrig få det vaccinet och riskera att förstöra retstenn av livet med att okontrolerat somna och vilka fler biverkningar det nu ger?

Nu tillbaka till vädret, våran plan för dagen var att åka in till till INGELSTA handla lite ta en promenad till babyland på RENA ISFRIA GRUSIGA vägar, få se lite människor och slippa allt vad landet är. Men vi får nog hålla oss inom köpcentrumets väggar idag.


ge oss människor, asfalterade vägar och bullret av trafik tack.


ingen är perfekt?

När man tar så mycket kort kan inte alla bli bra, även om man är näst intill perfekt. Kanske jag ska göra ett fotoalbum med mindre lyckade bilder med, kan Milton med vänner ha som förfests underhållning om några år:




på tapeten

  
  

  

hur fina är dom inte? man blir aldeles lycklig, jag skulle kunna tapetsera hur många hem som helst med tapeter får Ralph lauren och lewis & wood.


vill inte vill inte vill inte

Sitter här inlindad i en filt och kollar (såklart) på sesongs premiären av grey´s. Badhuset hade stängt barn poolerna för renovering eller liknande så besvikna som vi blev fick vi roa oss med att gå på djur affären äta lunch och fika på IKEA. Det var väldigt trevligt det med, även om jag verkligen hade sett fram emot Miltons premiär. Det spelar inte så stor roll vad man gör bara man får umgås lite.

Men det värsta av allt är att förkylningen som min syster och mamma hade när jag var hemma och som sedan Milton haft nu har kommit till mig. Jag riktigt känner hur näsan blir mer täppt för varje minut, halsen börjar klia och bli tjock, jag får lock i öronen till och från, huvudet blir som fyllt av bommul och ögonen är som små streck eftersom ögonlocken blir tyngre hela tiden. Oundvikligt alltså

förresten, någon som vill köpa min häst? dräktig med Fighting alpha.
tidigare avkommor finns att se.


tjipp tjipp

Nu packar vi ihop oss och åker mot badhuset, ska bara packa dom misslyckade muffinsen först...

cupcake

Jag vet inte om det är det fina vädret, ett lyckorus efter den timmes långa promenaden med lite trevligt sällskap eller att jag såg att kossorna fått kalvar som gav mig energi?
Jag fick iaf ett väldigt behov av att baka något att ta med till badhuset i morgon, slängde ihop polly muffins.

 
torts att jag är säker på att jag har en sådan hård muffins form som man kan lägga i pappersformer i så hittade jag den inte, men det här såg ju fin fint ut ändå. Lite smet med kolasås på. På med några polly och in i ugnen.
15 min senare när jag tittar in i ugnen, är det mer en jämn stor muffins över hela plåten. Men jag lyckades rädda några som jag kletade på lite frosting på och resultatet vart kanske inget konstverk så tur är att jag inte umgås med några finsmakare iaf. 


Lite ledsen över bak kaoset passade vi på att testa Miltons badbyxor, skulle vara snopet om vi kom dit i morgon så får jag inte på badbrallorna. Men det gick hur fint som helst.


sol promenad

Efter lunch strålade solen så vi gav oss ut på en liten promenad, man hade kunnat vara ute hur länge som helst. Men utan sällskap och på tråkiga grusvägar som vi går framm och tillbaka på varje dag blir det lite trist. Vi fick iaf lite luft i snokarna och Milton tyckte det var trevligt att få sitta upp och titta sig omkring.


hur söt??


Måndag



Och det betyder ett nytt program av En unge i minuten, som jag har längtat och som jag längtar att klockan ska bli 21:00.
Jag längtar även till onsdag, då ska vi till linköping för Miltons premiär på badhuset tillsammans med cattis hennes barn och förhoppningsvis Lena med magen. Jag hoppas bara att Miltons förkylning hinner försvinna annars får vi hänga på land och kolla på när dom andra plaskar, för vi vill inte missa en dag i fantastiska Linköping med våra fantastiska vänner. Efteråt blir det lunch på IKEA (önskemål från cattis barn).


Lika som bär...







Utveckling i livet?

När jag var 8 år gammal ville jag bli veterinär, tänk att få jobba med sitt stora intresse djur och jag har alltid haft någon konstig kärlek för skador, operationer smärta, sprutor m.m.
När jag sedan blev 14 ville jag bli make up artist, ett ny väckt smink och utseende intresse antar jag.
Några år senare när jag skulle fylla 16 och började gymnasiet (hästinriktad linje) var det uppenbart, jag skulle såklart bo på en stor gård med pool (viktigt) massor med hästar och en och annan hund. Jag skulle leva på hästarna. Verkade hur enkelt som helst när man gick igenom 3 år av festandes halvnärvarandes i skolan och hängde med massor av folk som hade samma intresse och levde i samma värld.

Häst drömmen var väl den som höll i sig längst och jag ägnade även några år till att jobba med det. Men nu 25 år gammal har jag fått lov att inse att jag aldrig kommer jobba med hästar, eller ens hålla på med det speciellt aktivt. Att stå i kalla ridhus helg ut och helg in för att kolla på tävlingar lockar inte längre. Visserligen bor jag på en gård med massvis av hästar och jag har en egen. Men nu har jag gjort valet att sälja hästen och jag känner mig inte ens sugen att gå utt till stallet och mocka.

Jag kommer nog ha hästarna som en hobby hela livet, mina operations kärlek mättar jag med att kolla på "plastik kliniken" "en unge i minuten" "livet på akuten"m.m sminkintresset får jag utlopp för dom få gångerna jag numera är ute på lite egentid.
Nu vill jag OM jag ska "bli" något, bli butikskomunikatör eller dekoratör. annars kan jag tänka mig att ha ett "vanligt" jobb och lägga energi på att ha ett aktivt och berikad fritid.
Lyckas ha tid för både mina intressen, och vara värlens bästa och framför allt närvarande mamma.

summa av det hela är att jag i går var på en fest där gammla gymnasie vänner höll till och jag insåg att dom var exakt som om var då...bara lite äldre.
Vissa hittar och vet nog tidigt i livet vad om vill medans andra (jag) får prova sig fram längre innan allt faller på plats.


Hårfärg

Efter en del rotandes bland gammla kort hittade jag ett där jag har håret utsläppt och det har den rätta färgen. Så här vill jag ha det igen.
Man får bortse min konstiga min det bleka ansiktet, snoppsugröret och att Lena förmodligen kommer mörda mig för det här. Men såhär festade iallafall vi på gymnasiet.


status

en smutsig mamma, en galen pudel och en glad men hostig bebis.

så nu ska jag försöka ta en dusch, det kliar lite skönt i hårbotten. för sen kommer Cattis och barnen på besök, och ikväll ska jag iväg på kalas om björn tar sig hem från helsingborg i tid. Tydligen SM där.


2 av 500

 


en bäbis en pudel och en katt

Man kan tro att när man har en hel dubbel säng till sitt förfögande så är det inga problem att ha bebisen brevid sig (han är förkyld och jag mörkrädd) men vad fel jag hade, bebisen har snurrat omkring och legat på tvärsen, på korsen, med täcke, utan täcke, på sidan, på rygg och jag skulle inte bli chockad om jag såg ett par fötter brevid mitt huvud nästa gång jag tittade upp. Inte nog med det så har han fått en förkylning så han hostar lite titt som tätt. och INTE NOG med det så har jag haft en pudel och en katt som trängt ner sig på samma sida av sängen.
Där låg vi alla ihoptryckta på ena sidan av den stora sängen och på natten är man inte så smart att man själv byter sida, nej där ligger man och vänder och vrider för att försöka hitta någon plats till sig själv UTAN att störa någon av dom andra varelserna (för tänk om katten skulle vakna???) och vaknar själv med en värkande kropp och tröttare än innan man la sig.

men lite kaffe och en promenad ska nog råda bot på det här.

 
förövarna....


blogg

ny blogg bland favoriter......


Välkommen sjukdom

I går återvände jag från dalarna till östergöland och jag han knapt komma innanför dörrarna innan jag kände av ett konstigt illamående. Några timmar senare var jag och toaletten bästa vänner och det höll i sig under hella natten, Känslan av att vilja dö är nära när man sitter där på toa golvet kl 03 mitt i nattenoch känner hur hela magen vänder ut och in på sig tots att den är tom för länge sedan och man är så trött och slut att man skakar när man försöker ta sig till och från sängen.
Välkommen hem....

Idag har jag gjort ingenting, Milton skulle till BVC fär vägning, mätning och sprutor så Björn fick stå för den delen. Allt har vart frid och fröjd till för en stund sedan så fick jag en väldigt missnöj och "gnällig" bebis. Vet inte om det är sprutorna, en förkylning/magsjuka på gång eller bara tycket att han har världens tråkigaste mamma?


Prinsen



Jag smälter lite bara jag tittar på bilderna, han är så stor och så duktig min bebis. Helt galet vad blödig man blir efter man fått barn, och även om man inte tror det omprioriterar man mycket i sitt liv. Nya saker blir viktiga, och jag inser att jag vill helt andra saker än jag ville innan.


babbel babbel

lite trött efter bara 4,5 timmars sömn, men det gör inget efter en trevlig kväll. Tog en buss upp till mora igår eftermiddag (buss...jag fattade inte ens hur eller var man köpte biljett) och möttes av dom bästa Tin och svea, iväg och fixa hår åka och kolla in deras nyinköpta hus innan vi landade hos Tins föräldrar som för övrigt har världens bästa förfest/fix toalett. Stor, 2 speglar bra med uttag till diverse elektriska ting, det stora dubbel handfaten gör att det finns plats för antalet sminkväskor nagellack kläder dator dryck och även en Svea sittandes på golvet utan att det är trångt. Alla party tjejer skulle ha det så. 

sen var vi 11 personer som möttes upp på strand för lite mat, gott som satan och super trevligt. knatade efter det vidare till öltältet som var roligt till en början men sedan mattades av så vi ringde hämtning tog en McD innan vi for hem.
Väl hemma när jag såg den lilla korven som låg i sin säng och sov sött ville jag bara lyfta upp honom och lägga honom bredvid mig trycka in mitt ansikte i hans lilla valkiga nacke och somna gott, men jag höll mig. Efter frukost flaskan i morse kom mormor och tog upp prinsen så jag för en gång fick ligga kvar ostört och sova, för det var en sisådär snart 6 månader sedan jag fick ligga kvar ostört i sängen.... livet med en liten prins antar jag?


Hagelsnäs

Godmorgon i kaoset, vi har lyckas flyttat nästan alla saker så nu är det bara det roliga att pyssla med. Vi packar upp kartoner, hänger gardiner, skruvar ihop sängar ställer en byrå här konstaterat att det inte blir bra flyttar den någon annan stans och känner oss nöjda. Tavlor ska hängas upp och lite lampor måste köpas. Både jag och mamma somnade på ett kick igår. Nu lite frukost innan vi sätter igång igen. Kul som bara den.
Björn får se upp, nu tror jag det blir lite om möblering när jag kommer hem.


Trött flytt hjälp....

100media_imag029 (MMS)

Trött flytt hjälp....