O som i onsdag

Milton har precis somnat, känns märkligt att det fortfarande är ljust ute och han ska sova för kvällen. Det är väl en av få gånger det är bra att han inte har några fönster i sitt "rum". Jag tänkte jag skulle hinna laga lite Milton mat för infrysning innan det är grey´s.

Idag har hela familjen (kors i taket) varit och handlat mat till oss människor och sen mat till kusarna innan vi åkte in till city för att hämta ut björns nya iphone. Försökte att hitta en vår jacka till Milton men det är inte lätt, dom som är snygga finns antingen inte i hans storlek eller så är dom för dyra. Hittade en fin HH jacka igår och idag såg vi en fin på PoP men dom kostade runt 600 och vi vet inte om det är värt att lägga så mycket när han snart har växt ur den?? Men eftersom vi inte lyckades vara överens om någon annan så kanske det slutar med någon av dom ändå.


Väl hemma igen tog jag och sira en promenad medans Björn gav Milton mat och försökte få igång sin nya telefon, gick lite sådär. Sen en dusch och pyamas för Milton innan han fick lite välling och somnade på ett kick.

Kommentarer
Cattis

Härligt att göra nåt hela familjen!

2011-03-30 21:05:07
URL: http://cattise.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0