lördag morgon

Lena och fia väntar på mat

 

Förra söndagen var vi och firade Lena som fyllt 27, och eftersom dom bor i en provisorisk lägenhet i väntan på deras nya som är under renovering och lite dålig fantasi på vad hon önskade sig så fick hon en kväll med bio och middag av oss.

 

Så igår vart det en kväll i Linköping, vi såg black swan som var en ganska svår och förvirrande film stundvis men som i slutet var riktigt bra. Men det är väl inte helt oväntat av en film som fått mycket bra recensioner och vunnit oscars, det brukar inte direkt vara enkla må bra fimer.

Efter bion knatade vi iväg för lite mat på restaurang sol & ris där det serveras vietnamesiskt, vi skippade efter rätten och tog en kaffe på steve´s istället. Proppmäta och nöjda vände vi hemmåt igen.

 

idag ska jag jobba, kommer vara skapligt förvirrad innan jag får koll på allt. man har liksom lagt allt om jobbet åt sidan. men det kommer nog gå hur bra som helst!!


Kommentarer
Josefin -Happy Days-

Tack, ja det blir rätt fräckt att renovera och dekorera med decoupage, så det borde du prova om du får tillfälle någon gång. .-)Önskar en fin helg, kram!!

2011-03-26 11:48:46
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0