BVC

Idag har vi varit på 8 månaders koll på BVC, han vart godkänd utan några konstigheter och viktkurvan börjar sakta plana ut nu. Tur det för snart kan jag inte bära på honom mer. När vi satt i väntrummet innan besöket efter att Milton spanat in alla bebisar och föräldrar och insett att dom var ok så skulle han ner på golvet och röja bland alla leksaker,
Bollarna hjulen på en träbil åka boby car och att slita i dockornas hår var det roligaste. tror bestämt vi behöver uppdatera leksakerna här hemma, och när Milton såg att han hade publik lekte han apa (det har han verkligen ärvt av sin pappa iaf.) 

Milton som alltid somnat själv och sovit hur bra som helst i sin säng blir nu ledsen så fort jag går ur rummet när han ska sova och somnar han så vaknar han flera gånger på natten, men det var tydligen vanligt i den här åldern då dom börjar bli medvetna om att bli lämnade och eftersom det är svårt att flytta in hans säng till vårat sovrum får han sova i sängen tils det lugnat ner sig.

Nu på kvällen fick vi besök av Helene en sväng och så har jag lagt ut Mollie på annons, då borde man få gå och lägga sig och läsa med gott samvete? för i morgon är det veterinär besök med hunden och sen Lena häng som gäller.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0